TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Fenerbahçe İddaa Tahmini 17.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst üste 4 maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe deplasmanda, Ankaragücü karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Ankaragücü ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Ankaragücü kazanır 4.96, beraberlik 4.30, Fenerbahçe kazanır ise 1.71 olarak açıklanmış. 

Ankaragücü Deplasmanda Kazandı

Ankaragücü, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. Konuk oldukları Hatayspor deplasmanında 2-1 kazanarak moral buldular. Bir önceki hafta Başakşehir karşısında da iyi bir performans göstermişlerdi ama o maçtan puan çıkartamadılar. Süper Lig’de Ömer Erdoğan’ın göreve gelmesinin ardından 2 galibiyet alan Ankara ekibi, düşme hattının da üzerine çıktı. Bu hafta iç sahada Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Ankaragücü, güçlü rakibi karşısında da kazanarak üst sıralara çıkmayı hedefliyor. Maç öncesinde Ankaragücü’nde önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Fenerbahçe Doludizgin

Fenerbahçe, Süper Lig’de ve Avrupa Ligi’nde yoluna doludizgin devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi AEK Larnaca deplasmanına konuk olan Sarı Lacivertliler, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Bu galibiyet ile puanını 10’a yükselten Fenerbahçe, liderliğini devam ettirdi. Öte yandan grupta bitime 2 maç kala gruptan çıkmayı da garantilediler. Süper Lig’de ise geçen hafta Fatih Karagümrük’ü 5-4 ile geçmeyi başaran Jorge Jesus’un öğrencileri, zirve takibini devam ettirdi. Bu hafta konuk olacakları Ankaragücü deplasmanında da maçın favorisiler. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Luan Peres, Joshua King, Willian Arao ve Mert Hakan Yandaş’ın sakatlıkları devam ediyor.

Ankaragücü – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Ankaragücü – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Luan Peres, Joshua King, Willian Arao ve Mert Hakan Yandaş’ın sakatlıkları devam ediyor.

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Oğuz Ceylan, Pedro Rodrigues, Pedro Moreira, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Federico Macheda

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Gustavo Henrique, Atila Szalai, Ezgjan Alioski, İsmail Yüksek, Miguel Crespo, Diego Rossi, İrfan Can Kahveci, Enner Valencia, Joao Pedro

İddaa Tahmini

Ankaragücü, geçen hafta İstanbulspor deplasmanında 2-1 kazandı. Düşme hattından şimdilik kurtuldular. Fenerbahçe ise Fatih Karagümrük’ü 5-4 mağlup ederek dikkat çekti. Jorge Jesus’un ekibi çok formda. Ankaragücü deplasmanından da galibiyet ile dönerler ve haftayı 3 puan ile kapatırlar.

İddaa Oranı: MS 2 ve 1.5 ÜST, Oran 1.72

Bets10 Oranı: MS 2 ve 1.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, Ankaragücü deplasmanında 3 golle kazandı. Ankaragücü’nü 3-0 mağlup ettiler ve zirve takibini sürdürdüler.