Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Nottingham Forest İddaa Tahmini 18.10.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Nottingham Forest deplasmanda, Brighton’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 21.30’da Beın Sports kanalından takip edebilirsiniz.

Brighton ile Nottingham Forest zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Brighton galibiyetinin 1.45, beraberlik tercihinin 4.60, Nottingham Forest galibiyetinin ise 8.10 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Brighton 3 Maçtır Kazanamıyor

Brighton, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçtiğimiz hafta Brentford’a konuk olan Brighton, rakibine 2-0 mağlup oldu. Rakip kaleci David Raya’yı geçmekte zorlanan Brighton, Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Yeni hocası Roberto De Zerbi yönetiminde henüz galibiyet ile tanışamadılar. Bu hafta ise AMEX’de Nottingham Forest’ı konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Brighton’da Jakub Moder’in sakatlığı devam ediyor.

Nottingham Forest Ligin Dibinde

Nottingham Forest, Premier Lig’in bu sezon bana göre en zayıf takımı. Geçtiğimiz hafta sonu Molineux Ground’da konuk oldukları Wolverhampton’a kaybettiler. Durum 1-0 iken Brennan Johnson’ın bir de penaltı kaçırdığını belirtelim. Premier Lig’de üst üste 8 maçtır galibiyet alamayan Steve Cooper’ın ekibi, ligin dibine demir atmış durumda. Bu sezon ligde sadece Aston Villa’yı mağlup edebildiler. Bu hafta AMEX’de Brighton’a konuk olacak Nottingham Forest’da Moussa Niakhate ve Omar Richards’ın sakatlıkları bulunuyor.

Brighton – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Brighton – Nottingham Forest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalında canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Jakub Moder’in sakatlığı devam ediyor. Nottingham Forest’da Moussa Niakhate ve Omar Richards’ın sakatlıkları bulunuyor.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu, Alexis Mac Allister, Leandro Trossard, Danny Welbeck

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

İddaa Tahmini

Nottingham Forest, Premier Lig’de son sırada yer alıyor. Geçen hafta Wolverhampton deplasmanında 1-0 kaybettiler. Üst üste 8 maçtır kazanamıyorlar ve ligi en zayıf halkası olarak gösteriliyorlar. Brighton’ın artık kazanma vakti geldi. De Zerbi yönetiminde ilk galibiyetini Nottingham Forest karşısında alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.45

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton’da kötü gidişat devam etti. AMEX’de konuk ettikleri Nottingham Forest ile golsüz berabere kaldılar ve 2 puan bıraktılar.