İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 17.10.2022

17 Ekim Pazartesi günü için İtalya Serie A Ligi mücadelelerini kupon haline getirdik. Yeni haftanın ilk gününde kazanmanız dileğiyle.

Sampdoria – Roma: MS 2, 1.53 (iddaa) – 1.75 (intobet) ; Sampdoria sahasında Roma’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi 10. hafta mücadelesi, 17 Ekim Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlarken, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 9 haftanın en zayıf halkası 3 puanla Sampdoria oldu. Marco Giampaolo yönetiminde galibiyetle tanışmayan ev sahibi, 3 beraberlik, 6 mağlubiyetle en alt sıraya demir attı. Kalesinde gördüğü 17 gole karşılık, sadece rakip filelere 5 gol gönderebilen Sampdoria, milli ara dönüşünde de toparlanmayı başaramazken, Spezia ve Monza karşısında alınan mağlubiyetlerin ardından, Bologna beraberliğiyle birlikte teknik adamın sonu geldi. Geçtiğimiz hafta göreve Dejan Stankovic’i getiren Sampdoria, ilk sınavını Roma karşısında verecek. İtalya Serie A Ligi’nin uzak ara en kötü performansını sergileyen ev sahibi, Roma karşısında güven vermekten çok uzakta. İtalya Serie A Ligi’nde üstü üste galibiyetlerle zirve takibin bırakmayan Roma, UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda ise son 2 haftada 5 puan kaybetti. Real Betis’e iç sahada kaybeden Jose Mourinho’nun öğrencileri, deplasmandan ise 1-1’lik beraberlikle döndü. Grupta 3. sıraya kadar gerileyen Roma, 4 maç sonunda 4 puan topladı. İtalya Serie A Ligi’nde ise İnter derbisini kazanarak yeniden yükselişe geçen konuk ekip, geçtiğimiz hafta ise iç sahada Lecce engelini 2-1’lik galibiyetle geçti. 19 puanla 6. sırada yer alan Roma’nın lider ile arasında sadece 5 puan fark bulunuyor. Avrupa dönüşü ligin en zayıf halkası Sampdoria’ya deplasmanda konuk olacak olan Mourinho’nun öğrencileri, zirve yarışında hata yapmak istemiyor. İtalya Serie A Ligi’nde liderliği hedefleyen Roma, üst üste 2 galibiyetle üst sıraları zorlamaya devam etti. Bu hafta en alt sıradaki Sampdoria’ya karşı mücadele edecek olan konuk ekibin, galibiyetlerine zor günler geçiren rakibi karşısında devam edeceğini düşünüyorum.

Lecce – Fiorentina: MS 2, 1.84 (iddaa) – 2.10 (intobet) ; 17 Ekim Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Lecce evinde Fiorentina’yı konuk edecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Roma deplasmanına konuk olan Lecce, 22. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele ettiği karşılaşmadan puansız ayrıldı. Evine eli boş dönen Lecce, 9 hafta sonunda 7 puanla 16. sıraya kadar geriledi. 9 hafta sonunda sadece Salernitana karşısında galip gelmeyi başaran ev sahibi, son 2 haftada ise 5 puan kaybetti. 9 haftanın tamamında kalesini gole kapatmayı başaramayan Lecce, ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergiledi. Düşme tehlikesini yakından hisseden ev sahibi, bu hafta en yakın rakiplerinden Fiorentina karşısında kötü gidişata son vermek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde önce Atalanta’ya 1-0, ardından Lazio’ya ise 4-0 kaybederek alt sıralara gerileyen Fiorentina, UEFA Konferans Ligi A Grubu’nda ise Hears karşısında çıktığı 2 maçtan galip ayrıldı. Deplasmanda 3-0, iç sahada ise 5-1’lik skorlarla galibiyet hedefine ulaşan Fiorentina, grupta liderlik koltuğu için dev bir adım atarken, İtalya Serie A Ligi’nde de yükselişe geçmek istiyor. 9 hafta sonunda 2 galibiyet alan Fiorentina, ligde maç kazanmakta fazlasıyla zorlandı. Konuk ekip Konferans Ligi dönüşü Lecce deplasmanında kazanmak istiyor. Hearts galibiyetiyle birlikte Fiorentina’da moraller yüksek. İtalya Serie A Ligi’nde alt sıralardan kurtulmayı başaramayan Fiorentina, Konferans Ligi galibiyetleriyle yükselişe geçti. Lige moralli dönen Fiorentina, kendisi gibi Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Lecce karşısında galip gelmeyi başarır.

Toplam İddaa Oranı: 2.81

intobet Bahis Oranı: 3.67