LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Rayo Vallecano İddaa Tahmini 18.10.2022

İspanya La Liga’da zirve takibini devam ettiren Atletico Madrid evinde, Rayo Vallecano karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 22.00’de S SPORT PLUS kanalından takip edebilirsiniz.

Atletico Madrid Rayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Atletico Madrid kazanır 1.58, beraberlik 4.15, Rayo Vallecano kazanır ise 6.20 olarak açıklanmış.

Atletico Madrid’de Moraller Yerinde

Atletico Madrid’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu San Mames Barria’da Athletic Bilbao’ya konuk olan Atletico Madrid, Griezmann’ın attığı tek golle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. La Liga’da üst üste 3 maçtır kazanmayı başaran Diego Simeone’nin öğrencileri, zirve takibini devam ettiriyor. Son 3 maçta Sevilla, Girona ve Athletic Bilbao maçlarından fire vermeden çıktılar. Bu hafta Wanda Metropolitano’da Rayo Vallecano’yu konuk edecek Atletico Madrid’de Sergio Regulion, Marcos Llorente ve Felipe’nin sakatlıkları devam ediyor.

Rayo Vallecano Deplasmanda Kayıp

Rayo Vallecano, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Getafe karşısında 2 puan bıraktı. Vallecas’da konuk ettikleri rakibi ile golsüz berabere kaldılar. Bir önceki hafta ise Almeria deplasmanında 3-1 kaybetmişlerdi. La Liga’da son 2 maçta 5 puan kaybeden Rayo Vallecano, 10. sıraya gerilemiş durumda. Deplamanda ise son haftalarda çok etkisizler ve son 3 maçını da kaybettiler. Bu hafta konuk olacakları Atletico Madrid karşısında da puan almaları zor. Maç öncesinde Rayo Vallecano’da Andres Martin’in sakatlığı devam ediyor.

Atletico Madrid – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Sergio Regulion, Marcos Llorente ve Felipe’nin sakatlıkları devam ediyor. Rayo Vallecano’da Andres Martin’in sakatlığı devam ediyor.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Bebe, Francisco Garcia, Yacine Qasmi  

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano, geçen hafta Getafe karşısında 2 puan bıraktı. Deplasmanda bu sezon çok etkisizler. Üst üste 3 deplasman maçında da mağlup oldular. Atletico Madrid ise çıkışta. Geçen hafta Athletic Bilbao’yu deplasmanda 1-0 ile geçtiler. Ligde 3 maçtır da kazanıyorlar. Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid rahat bir galibiyet alır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.38

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, sonunu getiremedi. Morata’nın golüyle öne geçtiler ama uzatmalarda yedikleri golle 1 puana razı oldular.