Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Southampton Bahis Tahmini 19.10.2022

İngiltere Premier Lig’de düşme hattında yer alan Southampton deplasmanda, Bournemouth’a konuk olacak. Karşılaşma saat 21.30’da başlayacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Bournemouth ve Southampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Bournemouth kazanır 2.80, beraberlik 3.35, Southampton kazanır ise 3.45 olarak açıklanmış.

Bournemouth Dikkat Çekiyor

Bournemouth, Premier Lig’de bu sezon dikkat çekici sonuçlar almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Craven Cottage’de Fulham’a konuk olan Bournemouth, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2 kez öne geçtikleri maçta 1 puana razı oldular. Teknik direktör Gary O’Neil’ın göreve gelişinden bu yana çıktıkları 6 Premier Lig maçında da mağlubiyet yaşamadılar. Bournemouth, Premier Lig’de en son mağlubiyetini Ağustos ayında Liverpool deplasmanında almıştı. Bu hafta Southampton’ı konuk edecek Bournemouth’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Southampton’da Gidişat Kötü

Southampton’da kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada West Ham’ı konuk eden Southampton, Perraud’un golüyle öne geçti ama skor üstünlüğünü koruyamadı. Sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Premier Lig’de üst üste 5 maçtır galibiyet alamayan Ralph Hasenhüttl’ın takımı düşme hattında bulunuyor. Geride kalan 10 haftada sadece 2 kez kazanabildiler. Bu hafta Vitality’de Bournemouth’a konuk olacak Southampton’da Romeo Lavia’nın sakatlığı devam ediyor.

Bournemouth – Southampton Maç Bilgileri

Bournemouth – Southampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.30’da başlayacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Southampton’da Romeo Lavia’nın sakatlığı devam ediyor.

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

Southampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Southampton’ın muhtemel kadrosu: Gavin Bazunu, Kyle Walker Peters, Mohammed Salisu, Jan Bednarek, Romain Perraud, İbrahima Diallo, James Ward Prowse, Mohamed Elyounoussi, Stuart Armstrong, Adam Armstrong, Che Adams

İddaa Tahmini

Southampton’da galibiyet hasreti devam ediyor. Premier Lig’de üst üste 5 maçtır galibiyet alamıyorlar. Geçen hafta West Ham ile 1-1 berabere kaldılar. Bournemouth ise yenilmezlik serisini sürdürdü. Fulham ile 2-2 berabere kaldılar. Hücumda da çok üretkenler. Vitality’de gollü bir maç olur. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.63

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.79

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bournemouth, 6 maç aradan sonra mağlup oldu. Vitality’de Southampton’a 1-0 kaybettiler.