Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Chelsea İddaa Tahmini 19.10.2022

İngiltere Premier Lig’de çıkışını sürdüren Chelsea deplasmanda, Brentford ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 21.30’da başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Brentford ile Chelsea zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Brentford galibiyetinin 5.30, beraberlik tercihinin 4.00, Chelsea galibiyetinin ise 1.68 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Brentford 3 Maç Sonra Kazandı

Brentford, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Brighton’ı 2-0 mağlup etmeyi başardılar. Brentford’a galibiyeti getiren goller ise Ivan Toney’den geldi. 3 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan Thomas Frank’ın öğrencileri, bu sezon Premier Lig’de 3. kez galibiyet sevinci yaşadı. Bu hafta ise iç sahada Chelsea’yi konuk edecekler. Maç öncesinde Brentford’da Christian Norgaard ve Thomas Strakosha’nın sakatlıkları devam ediyor.

Chelsea 4 Maçtır Kazanıyor

Chelsea, üst üste galibiyetler almaya devam ediyor. Graham Potter’ın göreve gelişinin ardından büyük bir çıkış yalayan Londra ekibi, geçtiğimiz hafta sonu Aston Villa deplasmanında 3 puan almayı başardı. Rakibini 2-0 mağlup ettiler ve Premier Lig’de üst üste 4. galibiyetini aldılar. Şampiyonlar Ligi’nde de son 2 maçını kazanan Chelsea’de moraller yerinde. Geçen hafta Aston Villa karşısında Mason Mount’un etkili oyunu ile 3 puanı alan Chelsea, bu hafta Brentford deplasmanında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Wesley Fofana ve N’Golo Kante’nin sakatlıkları devam ediyor.

Brentford – Chelsea Maç Bilgileri

Brentford – Chelsea Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.30’da Beın Connect kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Christian Norgaard ve Thomas Strakosha’nın sakatlıkları devam ediyor. Chelsea’de Wesley Fofana ve N’Golo Kante’nin sakatlıkları devam ediyor.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: David Raya, Rico Henry, Charlie Goode, Ethan Pinnock, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Sergi Canos, Bryan Mbeumo, Ivan Toney

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Reece James, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Hakim Ziyech, Ruben Loftus Cheek, Raheem Sterling, Kai Havertz

İddaa Tahmini

Chelsea, geçtiğimiz hafta Aston Villa deplasmanında 2-0 kazanmayı başardı. Premier Lig’de galibiyet serisini 4 maça çıkarttılar Brentford ise Brighton’ı mağlup ederek moral buldu. Chelsea, çok formda. Brighton deplasmanında da kazanırlar ve galibiyet serisini 5 maça çıkartırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.48

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea’nin 4 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Brentford deplasmanında golsüz berabere kaldılar.