Darmstadt 98 Mönchengladbach Bahis Tahmini 18.10.2022

Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında, Darmstadt 98 ile Mönchengladbach karşı karşıya gelecek. 18 Ekim Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Rexbet, Darmstadt 98 galibiyetine 3.38, beraberliğe 3.84, Mönchengladbach galibiyetine ise 2.06 oran veriyor. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.60, 2.5 Alt 2.40 oran kazandırıyor.

Darmstadt 98 Mağlubiyeti Unuttu

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Darmstadt 98, Almanya 2. Bundesliga’da son 11 haftaya namağlup performansıyla damga vurdu ve liderlik koltuğuna oturdu. Torsten Lieberknecht ve öğrencileri, sadece ilk haftada Regensburg’a deplasmanda 2-0 kaybederken, geri kalan 11 haftanın tamamında skor üretmeyi başardı ve 8 galibiyet, 3 beraberlikle 27 puan topladı. Son 5 haftanın tamamından galibiyetle ayrılan Darmstadt 98, karşılaşmaya çok moralli çıkacak. Gladbach karşısında galibiyet arayacak olan ev sahibi, DFB Kupası 1. Tur kapsamında Ingolstadt’ı deplasmanda 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Mönchengladbach Golcülerine Güveniyor

Mönchengladbach, Almanya DFB Kupası’nda 1. Tur’a damga vurdu. Konuk ekip Oberachern eşleşmesinden 9-1’lik galibiyetle ayrılırken, 2. Tur kapsamında Darmstadt 98’in rakibi oldu. Daniel Farke ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da ise 10 haftadan 4 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle 16 puan topladı. 5-2’lik Köln galibiyetinin ardından, Wolfsburg deplasmanından 2-2’lik beraberlikle dönen Gladbach, hücum hattında çok etkili olmasına karşın, savunmada ise bir türlü aradığı başarıyı bulamadı. Bol gollü mücadelelere imza atan Gladbach, bu hafta Darmstadt 98 karşısında golcülerine güveniyor.

Darmstadt 98 – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Darmstadt 98 – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesi üzerinden Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Böllenfalltor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Darmstadt 98 takımında Fabian Schnellhardt’ın sakatlığı devam ediyor. Mönchengladbach cephesinde Hannes Wolf, Florian Neuhaus ve Ko Itakura’nın sakatlıkları devam ediyor.

Darmstadt’ın ilk 11’i Belli mi

Darmstadt 98’İn muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Zimmermann, Patric Pfeiffer, Jannik Müller, Bader, Fabian Holland, Marvin Mehlem, Manu, Kempe, Benballa, Phillip Tietz.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Ramy Bensebaini, Joseph Scally, Lars Stindl, Nico Elvedi, Kouadio Kone, Julian Weigl, Jonas Hofmann, Christoph Kramer, Marcus Thuram, Alassane Plea.

İddaa Tahmini

Almanya 2. Bundesliga’ya damga vuran Darmstadt 98 ve Almanya Bundesliga’da üst sıraları zorlamaya devam eden Gladabach, kupa mücadelesinde karşılıklı gollere imza atmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.37

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Tur bileti Darmstadt 98’in. Ev sahibi Gladbach karşısında büyük bir sürprize imza attı ve DFB Kupası’nda yoluna devam etti. Mücadelede beklediğimiz gibi iki takımda skor üretmeyi başardı.