LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Athletic Bilbao Bahis Tahmini 18.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Athletic Bilbao deplasmanda, Getafe’nin konuğu olacak. Mücadelenin saat 21.00’de başlayacağını ve S SPORT PLUS kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Getafe ve Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Getafe kazanır 3.95, beraberlik 3.45, Athletic Bilbao kazanır ise 3.25 olarak açıklanmış.

Getafe 3 Maçtır Kayıp

Getafe, La Liga’da üst üste 3 maçtır kazanamıyor. Geçtiğimiz hafta Vallecas’da Rayo Vallecano’ya konuk olan Getafe, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. La Liga’da son 3 maçından sadece 1 puan çıkartabilen Getafe’de moraller bozuk. Düşme hattına da yaklaşan Quique Flores’in öğrencileri, bu hafta Alfonso Perez’de Athletic Bilbao’yu konuk edecek. Taraftarı önünde oynadığı son 2 maçı da kaybeden Getafe, Valladolid ve Real Madrid maçlarında mağlubiyet yaşamıştı. Maç öncesinde Getafe’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Athletic Bilbao Evinde Kaybetti

Athletic Bilbao, geçtiğimiz hafta sonu San Mames Barria’da konuk ettiği Atletico Madrid karşısında puan alamadı. İkinci yarıda yedikleri golle Atletico Madrid’e 1-0 kaybettiler. Bir önceki hafta ise Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla ile 1-1 berabere kalmışlardı. La Liga’da son 2 maçta 5 puan kaybeden Ernesto Valverde’nin öğrencileri, lider Real Madrid’in 8 puan gerisine düştü. Bu hafta Alfonso Perez’de Getafe’ye konuk olacak Athletic Bilbao’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Getafe – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Getafe – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Getafe, üst üste 3 maçtır galibiyet alamıyor. 2 maçlık mağlubiyet serisini, geçen hafta Rayo Vallecano beraberliği ile sonlandırdılar. Athletic Bilbao ise geçen hafta Atletico Madrid karşısında puan alamadı. San Mames Barria’da 1-0 kaybettiler. İki takımda son haftalarda puan kayıpları yaşıyor. Getafe, hücumda etkisiz. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.48

Hovarda Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Getafe, 2 kez geriye düştü ama puan almayı başardı. Athletic Bilbao ile 2-2 berabere kaldılar.