Hoffenheim Schalke 04 İddaa Tahmini 18.10.2022

Hoffenheim sahasında Schalke 04‘ü konuk edecek. Almanya DFB Kupası 2. Tur mücadelesi 18 Ekim Salı akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alırken, nesine.com sitesi tarafından canlı yayınlanacak.

Bets10, Hoffenheim galibiyetine 1.51, beraberliğe 4.60, Schalke 04 galibiyetine ise 6.11 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.34, beraberliğe 4.09, konuk ekibe ise 4.97 oran veriyor.

Hoffenheim’dan Rahat Galibiyet

Almanya Bundesliga’da 10 haftadan 5 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle 17 puan toplamayı başaran Hoffenheim, Andre Breitenreiter yönetiminde üst sıraları bırakmadı. 4. sıraya kadar yükselen ev sahibi, zirveden sadece 6 puan uzaklıkta yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Schalke 04 deplasmanına 3 haftalık galibiyet hasretiyle çıkan Hoffenheim, puan kayıplarına 3-0’lık galibiyetle son vermeyi başardı. Maç boyunca hem skor hem de oyun hakimiyetini elinde tutmayı başaran Hoffenheim, bu kez Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında Schalke 04 ile karşı karşıya gelecek. Ligde etkisini sürdüren ve Schalke 04 karşısında neler yapabileceğini ispatlayan Hoffenheim, rakibi karşısında bir kez daha kazanmak istiyor.

Schalke 04’ün İşi Zor

Almanya Bundesliga’ya yeni yükselen Schalke 04, 10 hafta sonunda zayıf halkalar arasında yer aldı. 1 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyete imza atan Frank Kramer’in öğrencileri, 6 puanla düşme hattında yer aldı. Kötü gidişata çare bulamayan konuk ekip, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Hoffenheim karşısında 3-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, üst üste 4. yenilgisini aldı. Son 4 haftayı puansız tamamlayan Schalke 04, bu hafta Hoffenheim karşısına Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında çıkacak. Kupa serüvenine Bremer deplasmanında 5-0’lık galibiyetle başlayan konuk ekibin, Hoffenheim karşısında ise işi zor.

Hoffenheim – Schalke 04 Maç Bilgileri

Hoffenheim – Schalke 04 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesi tarafından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Schalke 04 cephesinde Rodrigo Zalazar, Sepp Van den Berg ve Marcin Kaminski’nin sakatlıkları devam ediyor.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Angelino, Ozan Kabak, Kevin Akpoguma, Grischa Prömel, Dennis Geiger, Christoph Baumgartner, Kevin Vogt, Angelo Stiller, Georginio Rutter, Andrej Kramaric.

Schalke 04’ün 11’i Belli mi?

Schalke 04’ün muhtemel kadrosu: Alexander Schwolow, Maya Yoshida, Malick Thiaw, Cedric Brunner, Thomas Ouwejan, Alex Kral, Dominick Drexler, Tom Krauss, Danny Latza, Simon Terodde, Marius Bülter.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Schalke 04 engelini zorlanmadan geçmeyi başaran Hoffenheim, Almanya DFB Kupası’nda da Schalke 04 karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.51

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hoffenheim evinde Schalke 04 karşısında bir kez daha kazandı. Ev sahibi 5 golle tur biletini cebine koyarken, rakibine ise sadece 1 gol şansı verdi. Kazananları tebrik ederiz.