LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Valencia İddaa Tahmini 18.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Son haftaların formda takımı Valencia deplasmanda, Sevilla’ya konuk olacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Sevilla ve Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Sevilla kazanır 2.25, beraberlik 3.45, Valencia kazanır ise 3.25 olarak açıklanmış. 

Sevilla Deplasmanda Güldü

Sevilla, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Mallorca deplasmanından 1-0’lık galibiyet ile döndü. Sevilla’ya galibiyeti getiren gol ise ikinci yarıda Nemanja Gudelj’den geldi. Jorge Sampaoli’nin göreve gelişinin ardından iyi sonuçlar almaya başlayan Sevilla, geçtiğimiz hafta sonu ise Athletic Bilbao ile 1-1 berabere kalmıştı. La Liga’da son 2 maçta 4 puan alan Sevilla, biraz olsun moral buldu. Bu hafta Ramon Sanchez Pizjuan’da Sevilla’yı konuk edecek Sevilla’da Karim Rekik ve Jesus Corona sakat olan isimler.

Valencia Evinde Kazanamadı

Valencia, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlarından biriydi. Mestalla’da konuk ettikleri Elche ile 2-2 berabere kaldılar. Edinson Cavani’nin attığı 2 gol, galibiyet için yeterli olmadı. Ligin son sırasında bulunan Elche karşısında 2 puan bırakan Valencia’nın kazanması bekleniyordu. La Liga’da oynadıkları son 4 maçta 8 puan toplamayı başaran Gennaro Gattuso’nun öğrencileri, bu hafta Sevilla deplasmanında da yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. Maç öncesinde Valencia’da Jaume Domenech’in sakatlığı sürüyor.

Sevilla – Valencia Maç Bilgileri

Sevilla – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de S SPORT kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Karim Rekik ve Jesus Corona sakat olan isimler. Valencia’da Jaume Domenech’in sakatlığı sürüyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Marcao, Nianzou Kouassi, Marcos Acuna, Thomas Delaney, Joan Jordan, Suso, Erik Lamela, Isco, Youssef En Nesyri

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Edinson Cavani

İddaa Tahmini

Sevilla’da moraller yerinde. Sampoli göreve geldikten sonra 3 resmi maçta da kaybetmediler. Geçen hafta Mallorca’yı tek golle geçerek moral buldular. Valencia’da çıkışını devam ettiriyor. La Liga’da son 4 maçta da kaybetmediler. Hem Sevilla’dan hem de Valencia’dan gol beklentim var. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.61

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, 1 puanı zar zor kurtardı. Valencia karşısında son dakikalarda buldukları golle maçı 1-1 beraberlik ile tamamdılar.