LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Real Betis Bahis Tahmini 19.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Real Betis deplasmanda, Cadiz’in konuğu olacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Cadiz Real Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Cadiz kazanır 3.55, beraberlik 3.25, Real Betis kazanır ise 2.20 olarak açıklanmış. 

Cadiz 4 Maçtır Kaybetmiyor

Cadiz, La Liga’da yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Girona deplasmanına konuk olan Cadiz, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Üst üste 4. maçından da puan çıkartmayı başaran Cadiz’de moraller yerinde. Son 4 maçta 6 puan topladılar ve düşme hattından uzaklaşma çabalarını sürdürüyorlar. Cadiz, bu hafta Nuevo Mirandilla’da Real Betis’i konuk edecek. Sergio Gonzalez’in ekibi, taraftarı önünde oynadığı son maçta Espanyol ile 2-2 berabere kalmıştı. Maç öncesinde Cadiz’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Real Betis’den 3 Puan

Real Betis, geçtiğimiz hafta Benito Villamarin’de konuk ettiği Almeria karşısında 3 puan almayı başardı. Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, rakibini 3-1 mağlup ederek moral buldu. 2 maç aradan sonra kazanan Real Betis, bu hafta Cadiz deplasmanına konuk olacak. Almeria galibiyetinden önce La Liga’da oynadıkları 2 maçta Celta Vigo’ya 1-0 kaybeden Real Betis, Valladolid ile de golsüz berabere kalmıştı. Zirve takibini devam ettiren Real Betis, bu hafta konuk olacağı Cadiz deplasmanında maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Real Betis’de Juanmi ve Nabil Fekir’in sakatlıkları devam ediyor.

Cadiz – Real Betis Maç Bilgileri

Cadiz – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de Juanmi ve Nabil Fekir’in sakatlıkları devam ediyor.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Tomas Alarcon, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Jens Jonsson, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Joaquin, Luiz Henrique, Sergio Canales, Borja Iglesias

İddaa Tahmini

Real Betis, La Liga’da 2 maç aradan sonra kazandı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Almeria’yı 3-1 mağlup ettiler. Cadiz ise Girona deplasmanından 1 puan ile döndü. Ligde 4 maçtır kaybetmiyorlar ama Real Betis karşısında işleri bu hafta daha zor. Real Betis’den 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.92

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis, 2 puan bıraktı. Düşme hattındaki rakibi Cadiz ile golsüz berabere kaldılar.