LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Valladolid Celta Vigo Bahis Tahmini 19.10.2022

İspanya La Liga’da alt sıralarda yer alan Valladolid iç sahada, Celta Vigo’yu konuk edecek. Mücadeleyi saat 20.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Valladolid ve Celta Vigo arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Valladolid kazanır 2.75, beraberlik 3.40, Celta Vigo kazanır ise 2.60 olarak açıklanmış. 

Valladolid Puansız Döndü

Valladolid, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Espanyol deplasmanından puansız döndü. Rakibine ikinci yarıda yedikleri golle 1-0 mağlup oldular. La Liga’da bir önceki hafta ise Real Betis ile golsüz berabere kalmışlardı. Geride kalan 9 haftada 2 galibiyet alabilen ve 8 puan toplayan Valladolid, düşme hattının 1 basamak üzerinde yer alıyor. 18. sıradaki Almeria’nın 1 puan önündeler. Bu hafta Nuevo Jose Zorrilla’da Celta Vigo’yu konuk edecekler. Maç öncesinde Valladolid’de Luis Perez, Kenedy ve Anuar Tuhami’nin sakatlıkları devam ediyor.

Celta Vigo Orta Sıralarda

Celta Vigo, geçtiğimiz hafta sonu Balaidos’da konuk ettiği Real Sociedad karşısında puan alamadı. İç sahada konuk ettikleri rakibine 2-1 kaybettiler. Iago Aspas’ın golüyle beraberliği yakalamışlardı ama ikinci yarıda yine geriye düştüler ve sahadan puansız ayrıldılar. La Liga’da bu sezon istikrarsız sonuçlar alan Eduardo Coudet’in ekibi, orta sıralarda yer alıyor. La Liga’da oynadıkları son 5 maçta ise 4 kez mağlup oldular. Bu hafta Celta Vigo’da Gonçalo Paciencia’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Valladolid – Celta Vigo Maç Bilgileri

Valladolid – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele José Zorrilla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valladolid’de Luis Perez, Kenedy ve Anuar Tuhami’nin sakatlıkları devam ediyor. Celta Vigo’da Gonçalo Paciencia’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Valladolid'in ilk 11’i Belli mi?

Valladolid’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Luis Perez, Javi Sanchez, Jawad El Yamiq, Sergio Escudero, Kike Perez, Monchu, Alvaro Aguado, Toni Villa, Sergio Leon, Gonzalo Plata

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Franco Cervi, Iago Aspas, Carles Perez

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. İki takımda formsuz ve geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattılar. Valladolid, La Lig’nın en az gol atan 2. Takımı. Bu sebeple tercihimi 2.5 gol altından yana kullanacağım. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.63

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.80

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Valladolid, farklı kazandı. İç sahada konuk ettikleri Celta Vigo’yu 4-1 mağlup ettiler.