LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Osasuna Espanyol Bahis Tahmini 20.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Espanyol deplasmanda, Osasuna karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 21.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Osasuna ile Espanyol zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Osasuna galibiyetinin 2.15, beraberlik tercihinin 3.45, Espanyol galibiyetinin ise 3.45 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Osasuna’da Puan Kayıpları

Osasuna, son haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam etti. Geçtiğimiz hafta La Ceramica’da Villarreal’in konuğu olan Osasuna, rakibine 2-0 mağlup oldu. La Liga’da üst üste 4 maçtır galibiyet alamayan Osasuna’da moraller bozuk. Üstelik bu 4 maçta sadece 1 puan toplayabildiler. El Sadar’da da üst üste mağlubiyetler alan Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, önce Getafe’ye ardından ise Valencia’ya kaybetmişti. Bu hafta El Sadar’da Espanyol’u konuk edecek Osasuna’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Espanyol Tek Golle Kazandı

Espanyol, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Valladolid karşısında 3 puan almayı başardı. Rakibini 1-0 mağlup ettiler ve 4 maçlık kazanamama serisini sona erdirdiler. İkinci yarıda Joselu’nun golüyle kazanan Espanyol, bu sezon La Liga’da 2. galibiyetini aldı. Son haftalarda hücumsal anlamnda da üretken olan bir Espanyol var. Diego Martinez’in ekibi, La Liga’da üst üste 7 maçtır skor üretmeyi başarıyor. Bu hafta Osasuna’ya konuk olacak Espanyol’da Ruben Sanchez ve Adria Pedrosa’nın sakatlıkları sürüyor.

Osasuna – Espanyol Maç Bilgileri

Osasuna – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Ruben Sanchez ve Adria Pedrosa’nın sakatlıkları sürüyor.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Darko Brasanac, Lucas Torro, Moi Gomez, Javi Martinez, Ruben Pena, Chimy Avila

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Osasuna’ya son haftalarda güvenmek çok zor. La Liga’da oynadıkları son 4 maçtan da galibiyet çıkartmaadılar. Osasuna ise geçen hafta kazanarak moral buldu. El Sadar’da gollü bir maç beklentim var. Her iki takımında gol bulacağını düşünüyorum. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Osasuna, tek golle 3 puanı kaptı. El Sadar’da konuk ettikleri Espanyol’u 1-0 mağlup ettiler.