TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor İstanbulspor İddaa Tahmini 21.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de 11. Haftanın açılış maçında, Antalyaspor ile İstanbulspor karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Antalyaspor İstanbulspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Antalyaspor kazanır 1.76, beraberlik 3.99, İstanbulspor kazanır ise 4.97 olarak açıklanmış.

Antalyaspor 6 Maçtır Kazanamıyor

Antalyaspor, Süper Lig’de zor bir dönemden geçiyor. Geçtiğimiz hafta Akdeniz derbisinde Alanyaspor’a konuk olan Antalyaspor, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Özellikle savunmada bireysel hatalar mağlubiyette kilit rol oynadı. Süper Lig’de tam 6 maçtır galibiyet hasreti çeken Nuri Şahin’in öğrencileri, düşme hattında yer alıyor. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri İstanbulspor karşısında kazanarak moral bulma peşindeler. Maç öncesinde Antalyaspor’da Alessane Ndao’nun sakatlığı devam ediyor.

İstanbulspor Sürpriz Peşinde

İstanbulspor, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Başakşehir deplasmanından puansız döndü. Rakibine 2-0 kaybettiler ve Süper Lig’de üst üste 2. yenilgisini yaşadılar. Bir önceki hafta ise iç sahada konuk ettikleri Ankaragücü’ne 2-1 son dakikada yedikleri golle 2-1 kaybetmişlerdi. Osman Zeki Korkmaz’ın ekibi, Süper Lig’de geride kalan 9 haftada 2 galibiyet alabildi ve düşme hattının 1 basamak üzerinde yer alıyorlar. Bu hafta Antalyaspor’a konuk olacak İstanbulspor’da Eslem Öztürk’ün sakatlığı devam ediyor.

Antalyaspor – İstanbulspor Maç Bilgileri

Antalyaspor – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Alessane Ndao’nun sakatlığı devam ediyor. İstanbulspor’da Eslem Öztürk’ün sakatlığı devam ediyor.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Christian Luyindama, Fedor Kudryashov, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Hakan Özmert, Houssam Ghacha, Luiz Adriano, Haji Wright  

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Eduard Rroca, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

İddaa Tahmini

Antalyaspor, Süper Lig’de üst üste 6 maçtır galibiyet alamıyor. Geçen hafta Alanyaspor deplasmanında 3-2 kaybettiler ve düşme hattındalar. Artık kazanmaları şart. İç sahada konuk edecekleri İstanbulspor’u mağlup ederler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.53

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.76

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalayaspor, Süper Lig’de 6 maç aradan sonra kazandı. İstanbulspor’u uzatmalarda attıkları golle 2-1 mağlup ederek nefes aldılar.