İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 21.10.2022

21 Ekim Cuma akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Juventus – Empoli: MS 1, 1.27 (iddaa) – 1.46 (intobet) ; Juventus ile Empoli, 21 Ekim Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nin 11. hafta mücadelesi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Torino derbisinde 3 puan Juventus’un. Zorlu deplasman sınavında Dusan Vlahovic’in tek golüyle 3 puana uzanan Juventus, üst üste alınan Milan ve Maccabi Haifa mağlubiyetlerini unutturdu. Torino derbisine kadar İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftadan 3 puan çıkarabilen ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Maccabi Haifa mağlubiyetiyle birlikte ilk 4 haftadan 3 puan çıkarabilmişti. Sezona kötü bir başlangıç yapan JUVE, ezeli rakibi Torino karşısında aldığı galibiyetle toparlama sinyalleri verdi. 90 dakika boyunca savunmada başarılı bir görüntü sergileyen ev sahibi, hücum hattında ise Vlahovic ile etkili oldu. Serie A Ligi’nde zirvenin 10 puan gerisinde yer alan Juventus, galibiyetlerine Empoli karşısında devam etmek istiyor. Empoli, İtalya Serie A Ligi’nde son 4 deplasman maçında namağlup bir görüntü sergiledi. Paolo Zanetti’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta iç sahada Monza engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başarırken, ligin 10. sırasına yükseldi. Son 4 haftalık fikstürde sadece Milan’a kaybeden Empoli, özellikle son haftalarda etkili olmaya başladı. Ligin orta sırasına demir atan konuk ekip, bu sezon deplasmanda sadece ilk hafta Spezia’ya kaybederken, geri kalan 4 deplasman maçından 6 puan topladı. Bu hafta Juventus deplasmanına konuk olacak olan Empoli, Monza galibiyetiyle birlikte güven tazelerken, deplasman serisini sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde zirveden adım adım uzaklaşan Juventus, Torino galibiyetiyle birlikte yeniden yarışa tutundu. Juventus bu hafta Empoli karşısında iç saha avantajıyla bir kez daha galip gelmeyi başaracaktır.

Mainz 05 – Köln: KGVAR, 1.49 (iddaa) – 1.68 (intobet) ; tivibu SPOR 2 ekranlarından 21 Ekim Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga 11. hafta mücadelesinde, Mainz 05 ile Köln karşı karşıya gelecek. Mainz 05 üst üste galibiyetlerle yükselişe geçti. Almanya Bundesliga’nın 10. haftasında Werder Bremen deplasmanına konuk olan Bo Svensson’un öğrencileri, Ingvartsen ve Seong Lee’nin golleriyle 3 puana uzandı. Ligin en skorer takımlarından Bremen’e gol şansı dahi vermeden kazanan Mainz 05, Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında ise Lubeck’i deplasmanda 3-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. 180 dakikadır kalesinde gole geçit vermeyen konuk ekip, rakip filelere ise 5 gol gönderdi. Almanya Bundesliga’nın 11. sırasında yer alan Mainz 05, 10 maçın 8’inde skor üretmeyi başarırken, kalesinde ise 8 maçta gole engel olamadı. UEFA Konferans Ligi dönüşünde Augsburg’u iç sahada mağlup etmeyi başaran Köln, Almanya Bundesliga sahnesinde yükselişe geçerken, Konferans Ligi’nde ise üst üste 2. mağlubiyetini aldı. D Grubu’nda ilk 2 haftadan 4 puan çıkaran Steffen Baumgart’ın öğrencileri, 2. sıradan sadece 1 puan uzaklıkta. Almanya Bundesliga’da ise Augsburg engelini 3-2’lik galibiyetle geçmeyi başaran konuk ekip, son 3 haftadan 6 puan çıkardı. 10 hafta sonunda ise 16 puanla 7. sırada kendisine yer bulan Köln, iki kulvarda birden zaman zaman düşüşe geçse de, üst sıraları bırakmadı. 10 haftanın 8’inde skor üretmeyi başaran Köln, kalesini ise sadece 1 maçta gole kapatabildi. Bu sezon Bundesliga sahnesinde gol bulmakta zorlanmasa da, kalesini gole kapatmakta zorlanan iki takım karşı karşıya geliyor. Mainz 05 ve Köln’ün bu hafta karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

Ajaccio – PSG: H2, 1.55 (iddaa) – 1.78 (intobet) ; Fransa Ligue 1’in namağlup lideri PSG, 21 Ekim Cum akşamı Ajaccio deplasmanına konuk olacak. 12. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 22.00’de sahne alırken, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Ajaccio, Fransa Ligue 1’de son haftaların yükselişe geçen takımlarından birisi oldu. Ligin yeni temsilcisi sezona yaptığı kötü başlangıcı unutturmaya çalışıyor diyebiliriz. İlk 7 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Olivier Pantaloni’nin öğrencileri, ilk 7 haftanın en zayıf halkası oldu. Son 4 haftadan ise 7 puan çıkarmayı başaran ev sahibi, Brest ve Marsilya karşısında gol yemeden kazanırken, puan kayıplarını ise Troyes beraberliği ve Clermont mağlubiyetleriyle yaşadı. Son 4 haftanın tamamında skor üretmeyi başaran Ajaccio, 2-0’lık Marsilya zaferinin ardından, geçtiğimiz hafta Troyes ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Fransa Ligue 1 sahnesinde PSG rüzgarları esmeye devam ediyor. Christophe Galtier’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta Marsilya derbisinden aldığı 3 puanla birlikte, ilk 11 haftadan 9 galibiyet, 2 beraberlikle 29 puan toplamayı başardı. Namağlup performansıyla liderlik koltuğunda oturan PSG, Şampiyonlar Ligi dönüşü en yakın rakibi Marsilya karşısında Neymar’ın golüyle 3 puana uzandı. Aynı başarıyı devler sahnesinde de gösteren yıldızlar topluluğu, H Grubu’nda 4 maçtan 8 puan topladı ve zirveyi Benfica ile paylaştı. Galtier ve öğrencilerini bu sezon mağlup edebilen takım çıkmadı. Fransa Ligue 1’in namağlup lideri PSG, bu sezon mağlubiyet yüzü görmedi. Galtier yönetiminde harika bir seri yakalayan konuk ekip, seriyi AJjaccio karşısında rahat bir galibiyetle sürdürecektir.

Toplam İddaa Oranı: 2.93

intobet Bahis Oranı: 4.36