Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Empoli İddaa Tahmini 21.10.2022

Juventus ile Empoli, 21 Ekim Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 11. hafta mücadelesi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Juventus galibiyetine 1.46, beraberliğe 4.65, Empoli galibiyetine ise 7.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.78 oran kazandırıyor.

Juventus Derbi Galibiyetle Toparlandı

Torino derbisinde 3 puan Juventus’un. Zorlu deplasman sınavında Dusan Vlahovic’in tek golüyle 3 puana uzanan Juventus, üst üste alınan Milan ve Maccabi Haifa mağlubiyetlerini unutturdu. Torino derbisine kadar İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftadan 3 puan çıkarabilen ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Maccabi Haifa mağlubiyetiyle birlikte ilk 4 haftadan 3 puan çıkarabilmişti. Sezona kötü bir başlangıç yapan JUVE, ezeli rakibi Torino karşısında aldığı galibiyetle toparlama sinyalleri verdi. 90 dakika boyunca savunmada başarılı bir görüntü sergileyen ev sahibi, hücum hattında ise Vlahovic ile etkili oldu. Serie A Ligi’nde zirvenin 10 puan gerisinde yer alan Juventus, galibiyetlerine Empoli karşısında devam etmek istiyor.

Empoli Deplasmanda Etkili

Empoli, İtalya Serie A Ligi’nde son 4 deplasman maçında namağlup bir görüntü sergiledi. Paolo Zanetti’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta iç sahada Monza engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başarırken, ligin 10. sırasına yükseldi. Son 4 haftalık fikstürde sadece Milan’a kaybeden Empoli, özellikle son haftalarda etkili olmaya başladı. Ligin orta sırasına demir atan konuk ekip, bu sezon deplasmanda sadece ilk hafta Spezia’ya kaybederken, geri kalan 4 deplasman maçından 6 puan topladı. Bu hafta Juventus deplasmanına konuk olacak olan Empoli, Monza galibiyetiyle birlikte güven tazelerken, deplasman serisini sürdürmek istiyor.

Juventus – Empoli Maç Bilgileri

Juventus – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Federico Chiesa, Pogba, Di Maria ve Bremer’in sakatlıkları devam ediyor. Empoli’de ise Jean-Daniel Akpro ve Ardian Ismajli’in sakatlıkları devam ediyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Mattia Perin, Juan Cuadrado, Daniele Rugani, Danilo, De Sciglio, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Sebastiano Luperto, Fabiano Parisi, Koni De Winter, Nedim Bajrami, Filippo Bandinelli, Liam Henderson, Razvan Marin, Petar Stojanovic, Mattia Destro, Sam Lammers.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde zirveden adım adım uzaklaşan Juventus, Torino galibiyetiyle birlikte yeniden yarışa tutundu. Juventus bu hafta Empoli karşısında iç saha avantajıyla bir kez daha galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.46

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole imza atan Juventus, Empoli engelini zorlanmadan geçti. Ligde kötü gidişata 4 gollük galibiyetle toparlanan JUVE, Empoli karşısında bizleri yanıltmadı.