Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Wolfsburg İddaa Tahmini 22.10.2022

beIN CONNECT ekranlarından 22 Ekim Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bayer Leverkusen ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek.

Hovarda, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.73, beraberliğe 4.16, Wolfsburg galibiyetine ise 4.45 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Bayer Leverkusen’de Kabus Devam Ediyor

Bayer Leverkusen cephesinde kötü gidişata teknik adam değişikliği çare olmadı. Geçen sezonu şampiyonluk yarışının içerisinde geçiren ev sahibi, yeni sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi ve Almanya Bundesliga’ya kabus gibi bir başlangıç yaparken, teknik adam değişikliğiyle toparlanmaya çalıştı. 2 hafta önce göreve Xabi Alonso’yu getiren Bayer Leverkusen, ilk maçında Schalke 04’ü ç sahada 4-0 mağlup etmeyi başarırken, önce devler sahnesinde ardından ligde kaybetti. Porto mağlubiyetinin ardından deplasmanda Frankfurt’a 5-1 kaybeden ev sahibi, yeni hocasıyla kötü gidişata son vermek ve düşme hattından kurtulmak istiyor.

Wolfsburg Düşme Hattından Kurtuldu

Wolfsburg cephesinde beraberlikler devam ediyor. Almanya Bundesliga’nın 10. haftası sahasında Mönchengladbach’ı konuk eden Niko Kovac’ın öğrencileri, Augsburg karşısında aldığı 1-1’lik beraberliğin ardından, ezeli rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Son 3 haftada namağlup bir performans ortaya koyan konuk ekip, bu sezon ilk kez 3 maçtan mağlubiyet almadan ayrıldı. 10 maçtan 2 galibiyet, 4 beraberlik, 4 mağlubiyetle 10 puan toplamayı başaran Wolfsburg, 3 maçlık seriyle düşme hattından kurtuldu. Konuk ekip yükselişini Bayer Leverkusen karşısında sürdürmek istiyor.

Bayer Leverkusen – Wolfsburg Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen’de Sardar Azmoun ve Karim Bellarabi’nin sakatlıkları devam ediyor. Piero Hincapie ise kart cezalısı.Wolfsburg takımında ise Max Kruse’nin sakatlığı devam ediyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Edmond Fayçal Tapsoba, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Charles Aranguiz, Jeremie Frimpong, Robert Andrich, Adam Hlozek, Moussa Diaby, Hudson-Odoi, Patrik Schick.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Mickey van de Ven, Maxence Lacroix, Paulo Otavio, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Lukas Nmecha.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda 10 haftalık performanslarıyla galibiyet adına güven vermedi. Bayer Leverkusen ve Wolfsburg’un mücadelede skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gollü mücadelede, iki ezeli rakip 1’er puana razı geldi. Bayer Leverkusen ve Wolfsburg birbirlerine üstünlük kuramazken karşılıklı golleriyle bizleri yanıltmadı.