TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Başakşehir İddaa Tahmini 22.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de zirve takibini sürdüren iki takım, Fenerbahçe ile Başakşehir karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Fenerbahçe ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fenerbahçe kazanır 2.00, beraberlik 3.72, Başakşehir kazanır ise 3.97 olarak açıklanmış. 

Fenerbahçe Zirve Takibinde

Fenerbahçe, Süper Lig’de zirve takibini devam ettiriyor. 2 hafta önce Fatih Karagümrük’ü 5-4 mağlup eden Sarı Lacivertliler, geçtiğimiz hafta ise Ankaragücü deplasmanında da 3-0 kazanmayı başardı. Lider Adana Demirspor’un sadece 1 puan gerisinde 2. sırada yer alan Jorge Jesus’un öğrencileri, bu hafta Kadıköy’de Başakşehir’i konuk edecek. İç sahada konuk edecekleri rakibi ile eşit puana sahipler. Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig’de attığı 28 golle en golcü takım konumunda. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Miha Zajc, Joshua King, Willian Arao, Luan Peres ve Mert Hakan Yandaş’ın sakatlıkları devam ediyor.

Başakşehir 3. Sırada

Başakşehir, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği İstanbulspor karşısında rahat bir galibiyet aldı. Ndayishimiye’nin golleriyle maçı 2-0 kazandılar ve puanını 20’ye yükselttiler. Bu hafta Kadıköy’de konuk olacakları Fenerbahçe ile aynı puana sahip olan Başakşehir, 3. sırada yer alıyor. Süper Lig’de geride kalan 9 haftada sadece 1 mağlubiyet yaşayan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, tek mağlubiyetini Sivasspor karşısında almıştı. Süper Lig’in en az gol yiyen takımı olan Başakşehir’in kalesinde sadece 3 gol gördüğünü de belirtelim. Maç öncesinde Başakşehir’de Youssouf Ndayishimiye kart cezalısı. Mesut Özil’in ise sakatlığı devam ediyor.

Fenerbahçe – Başakşehir Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Miha Zajc, Joshua King, Willian Arao, Luan Peres ve Mert Hakan Yandaş’ın sakatlıkları devam ediyor. Başakşehir’de Youssouf Ndayishimiye kart cezalısı. Mesut Özil’in ise sakatlığı devam ediyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Gustavo Henrique, Atila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Miguel Crespo, Diego Rossi, İrfan Can Kahveci, Enner Valencia, Joao Pedro

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Lucas Biglia, Bertrand Traore, Mounir Chouiar, Serdar Gürler, Stefan Okaka

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından oldukla zorlu bir karşılaşma diyebiliriz. Fenerbahçe, iç sahada çok etkili oynuyor ama karşılarında da Başakşehir var. Kadıköy’de oynanacak mücadelede zevkli ve gollü bir karşılaşma bekliyorum. Her iki takımında gol bulacağı ve en az 3 kez filelerin havalanacağı bir 90 dakika olur.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.67

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, Kadıköy’de 3 puanı kaptı. Başakşehir’i 1-0 mağlup ettiler ve Süper Lig’de liderliğe yükseldiler.