İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 22.10.2022

22 Ekim Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi’nde 3 mücadele sahne alacak. 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Milan – Monza: MS 1, 1.23 (iddaa) – 1.42(intobet) ; Milan ile Monza, İtalya Serie A Ligi’nin 11. haftasında karşı karşıya geliyor. 22 Ekim Cumartesi günü Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak olan mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Milan, İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır kazanıyor. Milli aradan harika bir geri dönüş yapan Stefano Pioli’nin öğrencileri, Empoli, Juventus ve Hellas Verona karşısında galip gelmeyi başarırken, zirve takibin doludizgin sürdürdü. Son şampiyon olarak yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Milan, 10 haftadan 7 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 23 puan toplamayı başardı. Zirvenin 3 puan gerisinde zirve takibini sürdüren ev sahibi, son 3 haftada 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Yoluna doludizgin devam eden Milan, bu hafta sahasında ligin yeni temsilcisi Monza’yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 10. haftasında Empoli deplasmanına konuk olan Monza, 10 kişiyle tamamladığı mücadeleden puansız ayrıldı. Tarihinde ilk kez Serie A Ligi’nde mücadele eden konuk ekip, ilk 6 haftadan puan çıkarmayı başaramazken, en zayıf halka haline geldi. 4 maçlık yenilmezlik serisiyle 10 puan toplamayı başaran Monza, en alt sıradan kurtuldu. Empoli deplasmanında kaybederek yeniden düşüşe geçen Monza, bu hafta son şampiyon Milan’a deplasmanda konuk olacak. Raffaele Palladino ve öğrencilerinin deplasmanda işi oldukça zor. İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında iyi performanslar sergileyen Milan ve Monza karşı karşıya gelecek. İki takımında iyi performansını bu hafta sürdüreceğini ve karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

Fiorentina – İnter: MS 2, 1.82 (iddaa) – 2.12 (intobet) ; 22 Ekim Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi’nde 11. hafta mücadeleleri sahne alırken, Fiorentina sahasında İnter’i konuk edecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 21:45’te start alacak. Fiorentina cephesinde İtalya Serie A Ligi’nin son 3 haftası puan kayıplarıyla geçirdi. Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, Atalanta ve Lazio karşısında farklı mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramazken, geçtiğimiz hafta Lecce ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. 10 hafta sonunda ise sadece 2 galibiyete imza atabilen Fiorentina, ligde zor günler geçiriyor. UEFA Konferans Ligi’nde ise sezona iyi bir başlangıç yapamayan ev sahibi, Hearts karşısında aldığı üst üste galibiyetlerle, Son 16 umutlarını korudu. Ev sahibi İnter karşısında kazanarak, Serie A Ligi’nde yükselişe geçmek istiyor. İnter iki kulvarda birden yükselişte. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda son 3 haftadan 7 puan toplamayı başaran İnter, İtalya Serie A Ligi’nde ise 2 haftadır kazanıyor. İki kulvarda birden zirve yarışına tutunan Simone Inzaghi’nin öğrencileri, zorlu fikstürden başarıyla çıktı. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 hafta Sassuolo ve Salernitana’yı 2’şer golle mağlup etmeyi başaran konuk ekip, 10 hafta sonunda liderin 8 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Zirve ile puan farkını kapatmak isteyen İnter, bu hafta zor günler geçiren Fiorentina’ya deplasmanda konuk olacak. İnter cephesinde hedef 3 puan. İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadır kazanan İnter, aynı etkiyi devler sahnesinde sürdürdü. İnter’in galibiyetlerine Fiorentina deplasmanında tam gaz devam edeceğini düşünüyorum.

Salernitana – Spezia: KGVAR, 1.64 (iddaa) – 1.80 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 11. hafta heyecanı yaşanırken, 22 Ekim Cumartesi günü fikstüründe yer alan mücadelede, Salernitana ile Spezia karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 16:00. Geçtiğimiz hafta İnter deplasmanına konuk olan Salernitana, güçlü rakibine diş geçiremedi ve 2-0’lık mağlubiyetle evine döndü. 90 dakika boyunca hücum hattında etkili olmayı başaramayan ev sahibi, savunma hattında da başarısız kaldı. 10 hafta sonunda 4. mağlubiyetini alan Davide Nicola’nın öğrencileri, sadece Sampdoria ve Hellas Verona karşısında galip geldi. Düşme hattındaki rakipleri dışında hiçbir rakibine diş geçirmeyi başaramayan Salernitana, düşme hattından 5 puan uzaklıkta. Maç kazanmakta zorlanan ev sahibi, en yakın rakiplerinden Spezia karşısında galibiyet arayacak. Spezia cephesinde puan kayıpları devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftadan 1 puan çıkarabilen konuk ekip, kötü savunma performansıyla dikkat çekti. 3 maç sonunda kalesinde tam 8 gole engel olamayan Luca Gotti’nin öğrencileri, 10 hafta sonunda ise 2 galibiyet, 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle 9 puan toplayabildi. Düşme hattından sadece 4 puan uzaklıkta yer alan Spezia, bu hafta en yakın rakiplerinden Salernitana’ya deplasmanda konuk olacak. Spezia bu sezon sadece Sampdoria ve Empoli karşısında galip gelebildi. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, maç kazanmakta ve kalesini gole kapatmakta zorlanan Salernitana ile Spezia’nın, karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.67

intobet Bahis Oranı: 5.41