Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Hoffenheim Bayern Münih İddaa Tahmini 22.10.2022

Almanya Bundesliga‘da zirvenin en yakın takipçileri arasında yer alan Hoffenheim ile Bayern Münih, 22 Ekim Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak. Zorlu maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2.

Best10, Hoffenheim galibiyetine 5.80, beraberliğe 4.88, Bayern Münih galibiyetine ise 1.51 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.68, beraberliğe 4.47, konuk ekibe ise 1.33 oran veriyor.

Hoffenheim Üst Sıraları Bırakmadı

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz haftayı Schalke 04 deplasmanında 3-0’lık galibiyetle kapatan Hoffenheim, zirvenin yakın takipçileri arasında yer almaya devam etti. Rakibini hafta içi mesaisinde ise iç sahada 5-1’lik skorla mağlup etmeyi başaran ev sahibi, DFB Kupası’nda 3. Tur biletini cebine koydu. İki kulvarda birden iyi performanslar sergileyen Andre Breitenreiter’in öğrencileri, Bundesliga’da 10 haftadan 17 puan topladı. 5 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyete imza atan Hoffenheim’ın, zirve ile arasında 6 puan fark bulunuyor. Bu hafta liderin en yakın takipçisi Bayern Münih’i sahasında konuk edecek olan Hoffenheim, güçlü rakibi karşısında sürpriz arayacak.

Bayern Münih Yakın Takipte

Almanya Bundesliga’nın son şampiyonu Bayern Münih, zorlu Şampiyonlar Ligi fikstürünün başlamasıyla birlikte beklenmedik puan kayıpları yaşarken, devler sahnesinde 4’te 4 yaparak Son 16 biletini cebine koyan konuk ekip, rotasını Bundesliga’ya çevirdi. Geçtiğimiz hafta Freibrug karşısında 5-0’lık galibiyetle ligde güven tazeleyen Nagelsmann’ın öğrencileri, liderin 4 puan gerisinde, 2. sırada yer aldı. Bizlere harika bir futbol izlettiren Bayern Münih, Almanya DFB Kupası 2. Tur kapsamında ise Augsburg engelini deplasmanda 5-2’lik galibiyetle geçti. Son haftalardaki etkili futbolundan taviz vermeyen Bavyera ekibi, gözünü liderlik koltuğuna dikti.

Hoffenheim – Bayern Münih Maç Bilgileri

Hoffenheim – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele PreZero Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hoffenheim takımında Kevin Vogt kart cezalısı. Luca Philipp’in ise sakatlığı devam ediyor. Bayern Münih’te Bouna Sarr, Leroy Sane ve Lucas Hernandez’in sakatlıkları devam ediyor.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Angelino, Ozan Kabak, Kevin Akpoguma, Grischa Prömel, Dennis Geiger, Christoph Baumgartner, Robert Skov, Angelo Stiller, Georginio Rutter, Andrej Kramaric.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Alphonso Davies, Josip Stanisic, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Leroy Sane, Leon Goretzka, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Thomas Müller, Sadio Mane.

İddaa Tahmini

3 kulvarda birden harika performans sergileyen Bayern Münih, geçtiğimiz hafta en yakın rakibi Freiburg karşısında rahat bir galibiyete imza attı. Bayern Münih’in galibiyetlerine tam gaz devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.33

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.51

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih deplasmanda Hoffenheim’ı, Eric Maxim Choupo-Moting ve Jamal Musiala’nın golleriyle mağlup ederken, 3 puan adına zorlanmadı. Kazananları tebrik ederiz.