Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Brighton İddaa Tahmini 22.10.2022

İngiltere Premier Lig’de zirve yarışında geçen hafta yara alan Manchester City iç sahada, Brighton karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Manchester City ve Brighton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester City kazanır 1.23, beraberlik 7.00, Brighton kazanır ise 14.00 olarak açıklanmış.

Manchester City Deplasmanda Kaybetti

Manchester City, Premier Lig’de ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta sonu yaşamıştı. Anfield’da konuk oldukları Liverpool’a 1-0 kaybettiler. Maçın genelinde oyuna hükmeden taraf Manchester City idi ama yakaladıkları pozisyonları değerlendiremediler. Anfield’dan puansız dönen Pep Guardiola’nın öğrencileri, Premier Lig’de 2. sırada kaldı. Lider Arsenal’ın kazanmasıyla birlikte aradaki puan farkının da 4’e çıktığını belirtelim. Bu hafta Etihad’da Brighton’ı konuk edecek Manchester City, maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Kalvin Phillips ve Kyle Walker’ın sakatlıkları devam ediyor.

Brighton 4 Maçtır Kayıp

Brighton’da galibiyet hasreti son haftalarda devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi AMEX’de Nottingham Forest’ı konuk eden Brighton, bu karşılaşmada da puan kaybetti ve rakibi ile golsüz berabere kaldı. Premier Lig’de üst üste 4 maçtır galibiyet alamayan Brighton’da gidişat kötü. Yeni hocası Roberto De Zerbi’nin göreve gelişinden bu yana oynadıkları 4 maçta da galibiyet alamadılar. Bu hafta konuk olacakları Manchester City deplasmanında da işleri zor. Maç öncesinde Brighton’da Jakub Moder ve Kaoru Mitoma’nın sakatlıkları bulunuyor.

Manchester City – Brighton Maç Bilgileri

Manchester United – Brighton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Kalvin Phillips ve Kyle Walker’ın sakatlıkları devam ediyor. Brighton’da Jakub Moder ve Kaoru Mitoma’nın sakatlıkları bulunuyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Sergio Gomez, Ruben Dias, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Jack Grealish, Erling Haaland

Brighton'ın ilk 11’i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Robert Sanchez, Tariq Lamptey, Joel Veltman, Adam Webster, Moises Caicedo, Pascal Gross, Aaron Connoly, Enock Mwepu, Alexis Mac Allister, Leandro Trossard, Danny Welbeck

İddaa Tahmini

Manchester City, maçın net favorisi. Brighton, Premier Lig’de üst üste 4 maçtır galibiyet alamıyor. Geçen hafta düşme hattındaki Nottingham Forest’ı bile yenemediler. Manchester City, geçen hafta Liverpool deplasmanında kaybetti ve moraller bozuk. Etihad’da konuk edecekleri Brighton karşısında patlama yapabilirler. En az 2 farklı galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.40

intobet Oranı: H1, Oran 1.61

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, Etihad’da hata yapmadı. Brighton’ı 3-1 ile geçtiler.