Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Lens İddaa Tahmini 22.10.2022

Marsilya sahasında Lens‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 12. hafta mücadelesi, 22 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alırken, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Marsilya galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.60, Lens galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.90, 2.5 Alt 1.90 oran kazandırıyor.

Marsilya Lidere Kaybetti

Fransa Ligue 1’in 11. haftasında lider PSG’ye deplasmanda konuk olan Marsilya, ilk 9 haftada sergilediği namağlup performansının ardından, son 2 haftayı mağlubiyetlerle geçirdi. Fransa Ligue 1’de ilk 9 haftaya damga vuran takımlar arasında yer alan ev sahibi, devler sahnesinde yaptığı kötü başlangıcı Sporting’i hem iç sahada hem de deplasmanda mağlup ederek telafi ederken, Fransa Ligue 1 sahnesinde ilk yenilgisini Ajaccio’ya karşı aldı. Geçtiğimiz hafta mağlubiyetlerine PSG karşısında devam eden Marsilya, liderin 6 puan gerisinde kaldı. Bu hafta sahasında Lens’i konuk edecek olan Igor Tudor’un öğrencileri, en yakın rakibi karşısında kazanarak zirve takibini sürdürmek istiyor.

Lens Yakın Takipte

Fransa Ligue 1’in 11. haftası sahasında Montpellier’i konuk eden Lens, Wesley Said’in ikinci yarıda attığı tek golle 3 puana uzanırken, Nord derbisinde aldığı mağlubiyeti unutturdu. İlk 9 haftada namağlup bir performans sergileyen Franck Haise’nin öğrencileri, ilk mağlubiyetini Lille deplasmanında 1-0’lık skorla alırken, Montpellier karşısında kazanarak zirve takibini sürdürdü. İlk 11 haftaya damga vuran takımlar arasında yer alan Lens, zirvenin 2 puan gerisinde yer alıyor. Liderlik takibini sürdüren Lens, bu hafta 1 puan üzerinde yer aldığı Marsilya’ya deplasmanda konuk olacak. Franck Haise ve öğrencileri harika performansını deplasmanda sürdürmek istiyor.

Marsilya – Lens Maç Bilgileri

Marsilya – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da Samuel Gigot kart cezalısı. Sead Kolasinac’ın ise sakatlığı devam ediyor. Lens cephesinde Jonathan Gradit ve Jimmy Cabot’un sakatlıkları devam ediyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Eric Bailly, Jonathan Clauss, Nuno Tavares, Chancel Mbemba, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Gerson, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Facundo Medina, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Salis Abdul Samed, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, zirve takibindeki Marsilya ile Lens karşı karşıya geliyor. İki formda takımında ilk 45 dakikada birbirlerine geçit vermeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.92

intobet Oranı: İY 0, Oran 2.20

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda ilk yarıda birbirlerine üstünlük kuramadı. İkinci yarıda ise Lens, David Pereira Da Costa’nın golüyle 3 puana uzanırken, harika bir galibiyete imza attı.