Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Monza İddaa Tahmini 22.10.2022

Milan ile Monza, İtalya Serie A Ligi‘nin 11. haftasında karşı karşıya geliyor. 22 Ekim Cumartesi günü Türkiye saati ile 19:00’da başlama düdüğü çalınacak olan mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Milan galibiyetine 1.42, beraberliğe 4.90, Monza galibiyetine ise 7.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.60, 2.5 Alt 2.35 oran kazandırıyor.

Milan Yakın Takipte

Milan, İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır kazanıyor. Milli aradan harika bir geri dönüş yapan Stefano Pioli’nin öğrencileri, Empoli, Juventus ve Hellas Verona karşısında galip gelmeyi başarırken, zirve takibin doludizgin sürdürdü. Son şampiyon olarak yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Milan, 10 haftadan 7 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 23 puan toplamayı başardı. Zirvenin 3 puan gerisinde zirve takibini sürdüren ev sahibi, son 3 haftada 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Yoluna doludizgin devam eden Milan, bu hafta sahasında ligin yeni temsilcisi Monza’yı konuk edecek.

Monza Deplasmanda Kaybetti

İtalya Serie A Ligi’nin 10. haftasında Empoli deplasmanına konuk olan Monza, 10 kişiyle tamamladığı mücadeleden puansız ayrıldı. Tarihinde ilk kez Serie A Ligi’nde mücadele eden konuk ekip, ilk 6 haftadan puan çıkarmayı başaramazken, en zayıf halka haline geldi. 4 maçlık yenilmezlik serisiyle 10 puan toplamayı başaran Monza, en alt sıradan kurtuldu. Empoli deplasmanında kaybederek yeniden düşüşe geçen Monza, bu hafta son şampiyon Milan’a deplasmanda konuk olacak. Raffaele Palladino ve öğrencilerinin deplasmanda işi oldukça zor.

Milan – Monza Maç Bilgileri

Milan – Monza Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan’da bu hafta Mike Maignan, Davide Calabria, Florenzi, Ibrahimoviç ve Saelemaekers’in sakatlıkları devam ediyor. Monza’da ise Nicolo Rovella’nın kart cezası devam ediyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Fode Ballo-Toure, De Ketelaere, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Luca Caldirola, Andrea Carboni, Samuele Birindelli, Marlon, Stefano Sensi, Pepin, Andrea Barberis, Carlos Augusto Gianluca Caprari, Andrea Petagna.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında iyi performanslar sergileyen Milan ve Monza karşı karşıya gelecek. İki takımında iyi performansını bu hafta sürdüreceğini ve karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.23

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Milna zirve takibini Monza galibiyetiyle sürdürdü. Ev sahibi üst üste 4. galibiyetini alırken, Monza karşısında sergilediği iyi futbolla bizleri yanıltmadı.