Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Mönchengladbach Frankfurt Bahis Tahmini 22.10.2022

Mönchengladbach, 22 Ekim Cumartesi akşamı sahasında Frankfurt‘u konuk edecek. Almanya Bundesliga mücadelesi Türkiye saati ile 19:30’da sahne alırken, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Mönchengladbach galibiyetine 2.31, beraberliğe 3.72, Frankfurt galibiyetine ise 2.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.57, 2.5 Alt 2.48 oran kazandırıyor.

Mönchengladbach Teselli Peşinde

Daniel Farke ve öğrencileri, Almanya DFB Kupası’na veda etti. 2. Tur kapsamında Darmstadt 98 deplasmanına konuk olan Mönchengladbach, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı ve kupa serüvenine erken veda etti. Almanya Bundesliga’da ise geçtiğimiz haftayı 2-2’lik Wolfsburg beraberliğiyle noktalayan ev sahibi, 10 maçtan 16 puan topladı. 4 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle yoluna devam eden Gladbach, 6. sırada yer alıyor. Sadece Mainz 05 ve Werder Bremen karşısında mağlup olan Gladbach, 5 iç saha maçından 4 galibiyet çıkardı. İç saha etkisiyle üst sıra mücadelesini sürdüren ev sahibi, galibiyetlerine Frankfurt karşısında devam etmek istiyor.

Frankfurt İstikrardan Uzak

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta sahasında Bayer Leverkusen’i konuk eden Frankfurt, 5-1’lik skorla güven tazeledi. Şampiyonlar Ligi dönüşü Bochum deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönerek büyük bir şok yaşayan Oliver Glasner’in öğrencileri, yeniden yükselişe geçti. Son 7 haftadan 5 galibiyet çıkaran Frankfurt, 5. sıraya kadar yükseldi ve üst sıraları bırakmadı. Son Avrupa şampiyonu bu sezon istikrardan uzak performanslar sergiledi. Şampiyonlar Ligi fikstürünün başlamasıyla birlikte, Frankfurt beklenmedik puan kayıpları yaşadı.

Mönchengladbach – Frankfurt Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mönchengladbach takımında Jonas Hofmann, Sommer, Wolf, Itakura ve Neuhaus’un sakatlıkları devam ediyor. Frankfurt takımında Ansgar Knauff ve Makoto Hasebe’nin sakatlıkları devam ediyor.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Ramy Bensebaini, Joseph Scally, Lars Stindl, Nico Elvedi, Kouadio Kone, Julian Weigl, Patrick Herrmann, Christoph Kramer, Marcus Thuram, Alassane Plea.

Eintracht Frankfurt’un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Luca Pellegrini, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Eric Dina, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

İddaa Tahmini

Üst sıralarda var olma mücadelesi veren Mönchengladbach ile Frankfurt kozlarını paylaşacak. İki ezeli rakibin karşı karşıya geleceği mücadelede, tarafların puan kaybetse dahi, skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.35

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole sahne olan mücadelede, Frnakfurt 3 puanı 3 golle alırken, Mönchengladbach ise tek golle mağlubiyetten kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.