Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Liverpool İddaa Tahmini 22.10.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Nottingham Forest evinde, Liverpool karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 14.30’da start alacak ve Beın Sports kanalından takip edilebilecek.

Nottingham Forest ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Nottingham Forest kazanır 11.00, beraberlik 6.50, Liverpool kazanır ise 1.28 olarak açıklanmış.

Nottingham Forest Galibiyete Hasret

Nottingham Forest’ın Premier Lig’deki galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi AMEX’de Brighton’a konuk olan Nottingham Forest, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Sürpriz bir beraberlik aldılar ama galibiyet hasretleri 9 maça çıktı. Premier Lig’de bu sezon tek galibiyeti bulunan Steve Cooper’ın ekibi, düşme hattında yer alıyor. Bu hafta ise City Ground’da Liverpool’u konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Nottingham Forest’da Lewis O’Brie, Moussa Niakhate ve Omar Richards’ın sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool Tek Golle Kazandı

Liverpool, Premier Lig’de üst üste galibiyetler almaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Anfield’da Manchester City’i Salah’ın golüyle 1-0 mağlup eden Liverpool, geçtiğimiz hafta içi West Ham karşısında da tek golle kazandı. Darwin Nunez’in golüyle 3 puanı alan Jurgen Klopp’un öğrencileri, zirve takibini sürdürüyor. Puanını 16’ya yükselten Liverpool, lider Arsenal ile de aradaki puan farkını 10’a düşürdü. Bu hafta City Ground’da Nottingham Forest’a konuk olacak Liverpool’da Diogo Jota, Naby Keita, Luis Diaz ve Arthur’un sakatlıkları sürüyor.

Nottingham Forest – Liverpool Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Lewis O’Brie, Moussa Niakhate ve Omar Richards’ın sakatlıkları devam ediyor. Liverpool’da Diogo Jota, Naby Keita, Luis Diaz ve Arthur’un sakatlıkları sürüyor.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Darwin Nunez, Roberto Firmino, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Nottingham Forest, Premier Lig’de 11 maçtır kazanamıyor. Geçen hafta Brighton deplasmanında golsüz berabere kaldılar. Liverpool ise West Ham’ı tek golle geçti. Son 2 maçından da galibiyet ile ayrılan Liverpool’da moraller yerinde. Nottingham Forest deplasmanında da farklı kazanırlar ve galibiyet serisini devam ettirirler.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.48

intobet Oranı: H2, Oran 1.73

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool’un deplasman kabusu devam etti. City Ground’da Nottingham Forest’a 1-0 kaybettiler.