LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Sevilla İddaa Tahmini 22.10.2022

İspanya La Liga’da yoluna doludizgin devam eden Real Madrid evinde, Sevilla karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Real MadridSevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Real Madrid kazanır 1.46, beraberlik 4.65, Sevilla kazanır ise 7.10 olarak açıklanmış.

Real Madrid 11 Maçtır Kaybetmiyor

Real Madrid, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu El Clasico’da gülen taraf olmuştu. Santiago Bernabeu’da konuk ettikleri Barcelona’yı 3-1 mağlup etmeyi başardılar. Bu galibiyet ile La Liga’nın yeni lideri oldular ve Barcelona’nın 3 puan önünde geçtiler. Geçtiğimiz hafta içi ise Elche deplasmanında da 3-0 kazanan Real Madrid, La Liga’da yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Üst üste 10 maçtır kaybetmeyen Real Madrid, bu hafta Sevilla karşısında da maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Real Madrid’de Dani Ceballos ve Thibaut Courtouis’in sakatlıkları devam ediyor.

Sevilla’dan 1 Puan

Sevilla, son haftalarda üst üste puanlar almaya başladı. Hafta içi Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettikleri Valencia ile 1-1 berabere kaldılar. Maçın son dakikalarında buldukları golle 1 puanı kurtaran Sevilla, son 3 maçta 5 puan topladı. Küme düşme hattından kurtulmak isteyen Sevilla, yeni hocası Jorge Sampaoli yönetiminde çıktığı 3 maçta da mağlubiyet yüzü görmedi. Bu hafta konuk olacakları Real Madrid deplasmanında da puan arayacaklar. Karşılaşma öncesinde Sevilla’da Kike Salas ve Papu Gomez’in kart cezalısı olduklarını belirtelim. Jesus Corona ve Karim Rekik ise sakat olan isimler.

Real Madrid – Sevilla Maç Bilgileri

Real Madrid – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORTS kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Dani Ceballos ve Thibaut Courtouis’in sakatlıkları devam ediyor. Sevilla’da Kike Salas ve Papu Gomez’in kart cezalısı olduklarını belirtelim. Jesus Corona ve Karim Rekik ise sakat olan isimler.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Dani Carvajal, Eder Militao, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Federico Valverde, Toni Kroos, Luka Modric, Rodrygo, Vinicius Junior, Karim Benzema

Sevilla'nın ilk 11'i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Marcao, Nianzou Kouassi, Marcos Acuna, Thomas Delaney, Joan Jordan, Suso, Erik Lamela, Isco, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Real Madrid, La Liga’da bu sezon sadece 1 maçta puan kaybı yaşadı. Geçen hafta El Clasico’da Barcelona’yı 3-1 ile geçtiler ve liderliği kaptılar. Hafta içi ise Elche deplasmanında 3 golle kazanan Real Madrid’de moraller yerinde. Sevilla ise hafta içi Valencia ile 1-1 berabere kaldı. Lopetegui’nin gelmesiyle toparlanma sinyalleri veriyorlar ama bu hafta işleri zor. Bernabeu’dan çıkamazlar. Real Madrid kolay bir galibiyet alır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.27

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.46

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, geriye düştü ama 3 puan almayı başardı. Bernabeu’da Sevilla’yı 3-1 ile geçtiler.