Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Spezia Bahis Tahmini 22.10.2022

İtalya Serie A Ligi’nde 11. hafta heyecanı yaşanırken, 22 Ekim Cumartesi günü fikstüründe yer alan mücadelede, Salernitana ile Spezia karşı karşıya gelecek. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 16:00.

Arechi Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Salernitana galibiyetine 2.08, beraberliğe 3.45, Spezia galibiyetine ise 3.70 oran belirlemiş durumda.

Salernitana Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Geçtiğimiz hafta İnter deplasmanına konuk olan Salernitana, güçlü rakibine diş geçiremedi ve 2-0’lık mağlubiyetle evine döndü. 90 dakika boyunca hücum hattında etkili olmayı başaramayan ev sahibi, savunma hattında da başarısız kaldı. 10 hafta sonunda 4. mağlubiyetini alan Davide Nicola’nın öğrencileri, sadece Sampdoria ve Hellas Verona karşısında galip geldi. Düşme hattındaki rakipleri dışında hiçbir rakibine diş geçirmeyi başaramayan Salernitana, düşme hattından 5 puan uzaklıkta. Maç kazanmakta zorlanan ev sahibi, en yakın rakiplerinden Spezia karşısında galibiyet arayacak.

Spezia Tehlike Hattında

Spezia cephesinde puan kayıpları devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftadan 1 puan çıkarabilen konuk ekip, kötü savunma performansıyla dikkat çekti. 3 maç sonunda kalesinde tam 8 gole engel olamayan Luca Gotti’nin öğrencileri, 10 hafta sonunda ise 2 galibiyet, 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle 9 puan toplayabildi. Düşme hattından sadece 4 puan uzaklıkta yer alan Spezia, bu hafta en yakın rakiplerinden Salernitana’ya deplasmanda konuk olacak. Spezia bu sezon sadece Sampdoria ve Empoli karşısında galip gelebildi.

Salernitana – Spezia Maç Bilgileri

Salernitana – Spezia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Spezia’da karşılaşma öncesi Viktor Kovalenko, Arkadiusz Reca ve Simone Bastoni’nin sakatlıkları devam ediyor.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Luigi Sepe, Norbert Gyömber, Dylan Bronn, Domagoj Bradaric, Tonny Vilhena, Grigoris Kastanos, Giulio Maggiore, Antonio Candreva, Erik Botheim, Federico Bonazzoli, Pasquale Mazzocchi.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Bartlomiej Dragowski, Jacopo Sala, Mattia Caldara, Jakub Kiwior, Dimitrios Nikolaou, Simone Bastoni, Arkadiusz Reca, Kevin Agudelo, Mehdi Bourabia, Mbala N’Zola, Emanuel Gyasi.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, maç kazanmakta ve kalesini gole kapatmakta zorlanan Salernitana ile Spezia’nın, karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Salernitana iç sahada tek golle kazandı. Mücadelede skoru belirleyen isim 2. yarıda Pasquale Mazzocchi oldu.