TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Sivasspor İddaa Tahmini 22.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Trabzonspor evinde, Sivasspor karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin sat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Trabzonspor Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Trabzonspor kazanır 1.50, beraberlik 3.30, Sivasspor kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış.

Trabzonspor Galibiyet Peşinde

Trabzonspor, Süper Lig’de son 2 maçta 4 puan kaybetti. 2 hafta önce iç sahada konuk ettiği Kasımpaşa ile golsüz berabere kalan Bordo Mavililer, geçtiğimiz hafta sonu ise Vodafone Park’da Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı. Beşiktaş karşısında 2 kez öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Süper Lig’de son 2 maçta da galibiyet alamayan Abdullah Avcı’nın öğrencileri, bu hafta Sivasspor’u konuk edecek. Hafta içi Avrupa Ligi’nde Kızılyıldız ile karşılaşacaklar ama bu hafta Sivasspor maçı da son derece önem taşıyor. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Edin Visca, Bruno Peres, Serkan Asan ve Dorukhan Toköz’ün sakatlıkları devam ediyor.

Sivasspor’dan Üst Üste Galibiyetler

Sivasspor, Süper Lig’de son 2 haftada üst üste galibiyetler aldı. Başakşehir karşısında 2-0 kazanan ve Süper Lig’de sezonun ilk galibiyetini alan Rıza Çalımbay’ın ekibi, geçtiğimiz hafta ise iç sahada konuk ettiği Giresunspor’u 3-0 ile geçti. Son 2 maçta 6 puan topladılar ve düşme hattından uzaklaştılar. Konferans Ligi’nde ise Ballkani deplasmanında da kazanan Yiğidolar, gruptan çıkma adına önemli bir avantaj elde etti. Bu hafta Süper Lig’de Trabzonspor deplasmanına konuk olacak Sivasspor’da Ahmed Musa, Leke James ve Samba Camara’nın sakatlıkları devam ediyor.

Trabzonspor – Sivasspor Maç Bilgileri

Trabzonspor – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Edin Visca, Bruno Peres, Serkan Asan ve Dorukhan Toköz’ün sakatlıkları devam ediyor. Sivasspor’da Ahmed Musa, Leke James ve Samba Camara’nın sakatlıkları devam ediyor.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Jean Philippe Gbamin, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Maxi Gomez, Umut Bozok

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Dia Seba, Max Gradel, Mustapha Yatabare ,Clinton N’Jie

İddaa Tahmini

Sivasspor, Süper Lig’de üst üste 2 maçtır kazanıyor. 2 hafta önce Başakşehir deplasmanında 2-0 kazanan Yiğidolar, geçen hafta ise Giresunspor’u 3 golle geçti. Trabzonspor ise Kasımpaşa ve Beşiktaş maçlarından 2 puan çıkartabildi. Süper Lig’de zirve yarışından kopmamak istiyorlar. Sivasspor karşısında iyi bir oyun ile kazanacaklarını düşünüyorum. Trabzonspor 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.46

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.69

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, moral buldu. İç sahada konuk ettikleri Sivasspor’u tek golle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.