LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Valladolid Real Sociedad Bahis Tahmini 22.10.2022

İspanya La Liga’da geçtiğimiz hafta içini galibiyet ile kapatan iki takım, Valladolid ve Real Sociedad karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 17.15’de S SPORT Plus kanalından seyredebilirsiniz.

Valladolid ve Real Sociedad arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Valladolid kazanır 3.60, beraberlik 3.60, Real Sociedad kazanır ise 2.08 olarak açıklanmış.

Valladolid Farklı Kazandı

Valladolid, La Liga’da geçtiğimiz hafta içi dikkat çekici bir galibiyet aldı. Nuevo Jose Zorrilla’da konuk ettikleri Celta Vigo’yu 4-1 mağlup etmeyi başardılar. La Liga’da bu sezon 3. galibiyetini alan Pacheta’nın öğrencileri, bu hafta ise Real Sociedad’ı konuk edecekler. 11 puan toplayan ve 11. sırada yer alan Valladolid’de moraller yerinde. Karşılaşma öncesinde Valladolid’de Luis Perez, Anuar Tuhami ve Kenedy’nin sakatlıkları devam ediyor.

Real Sociedad Seriye Bağladı

Real Sociedad, La Liga’da galibiyet serisine devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi Anoeta’da Mallorca’yı konuk eden Bask ekibi, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. La Liga’da üst üste 5. galibiyetini elde eden Real Sociedad, zirve takibini de sürdürüyor. Lider Real Madrid’in 6 puan gerisinde 3. sırada yer alan Imanol’un öğrencileri, bu hafta konuk olacağı Valladolid deplasmanında da maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Real Sociedad’da Mohamed Ali Cho, Mikel Oyarzabal ve Umar Sadıq’ın sakatlıkları devam ediyor.

Valladolid – Real Sociedad Maç Bilgileri

Valladolid – Real Sociedad Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 17.15’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Jose Zorrilla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valladolid’de Luis Perez, Anuar Tuhami ve Kenedy’nin sakatlıkları devam ediyor. Real Sociedad’da Mohamed Ali Cho, Mikel Oyarzabal ve Umar Sadıq’ın sakatlıkları devam ediyor.

Valladolid'in ilk 11’i Belli mi?

Valladolid’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Luis Perez, Javi Sanchez, Jawad El Yamiq, Sergio Escudero, Kike Perez, Monchu, Alvaro Aguado, Toni Villa, Sergio Leon, Gonzalo Plata

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, Ander Barrenetxea, Mikel Merino, Takefuso Kubo, Alexander Sörloth

İddaa Tahmini

Real Sociedad, müthiş bir çıkış yakaladı. La Liga’da üst üste 5 maçtır kazanmayı başarıyorlar. Hafta içi Mallorca’yı tek golle geçtiler. Valladolid ise içerde Celta Vigo’ya 4 attı ama bu kez daha zorlu bir rakip ile karşılaşacaklar. Bask ekibi, haftayı galibiyet ile kapatır ve üst üste 6. Galibiyetini elde eder.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.82

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.08

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Valladolid, sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Real Sociedad’ı 1-0 mağlup ettiler.