LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Athletic Bilbao İddaa Tahmini 23.10.2022

İspanya La Liga’da hata içi Villarreal’i mağlup ederek moral bulan Barcelona evinde, Athletic Bilbao’yu ağırlayacak. Karşılaşma saat 22.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Barcelona Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Barcelona kazanır 1.55, beraberlik 4.40, Athletic Bilbao kazanır ise 5.75 olarak açıklanmış.

Barcelona’dan 3 Gollü Galibiyet

Barcelona, La Liga’da zirve takibini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta içi Camp Nou’da Villarreal’i konuk eden Barcelona, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. İlk yarıda fişi çeken Barcelona, El Clasico mağlubiyetinin ardından da moral buldu. La Liga’da bu sezon Barcelona’nın tek mağlubiyeti var. 2 hafta önce Bernabeu’da Real Madrid’e 3-1 kaybetmişlerdi. Lider Real Madrid’in 3 puan gerisinde 2.sırada yer alan Barcelona, bu hafta Athletic Bilbao karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Barcelona’da Andreas Christensen, Ronald Araujo ve Memphis Depay’ın sakatlıkları devam ediyor.

Athletic Bilbao’da Puan Kayıpları

Athletic Bilbao, son haftalarda puan kayıpları yaşamaya başladı. Geçtiğimiz hafta içi Getafe deplasmanına konuk olan Bask ekibi, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Alfonso Perez’de 2 kez öne geçmeyi başardılar ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. La Liga’da oynadığı son 3 maçta da puan kaybeden Ernesto Valverde’nin öğrencileri, 6. sıraya kadar geriledi. Bu hafta ise Barcelona deplasmanına konuk olacak Athletic Bilbao’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Barcelona – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Barcelona – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Andreas Christensen, Ronald Araujo ve Memphis Depay’ın sakatlıkları devam ediyor.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Sergi Roberto, Gerard Pique, Marcos Alonso, Jordi Alba, Frankie De Jong, Sergio Busquets, Pedri, Ousmane Dembele, Ansu Fati, Robert Lewandowski

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Barcelona, geçtiğimiz hafta içi Camp Nou’da konuk ettiği Villarreal’i 3-0 mağlup etti. La Liga’da bu sezon sadece 1 kez kaybettiler ve 25 puan ile 2. sıradalar. Athletic Bilbao’da ise puan kayıpları devam ediyor. Geçen hafta içi Getafe deplasmanında 2-2 berabere kaldılar. Barcelona’nın kazanmasını bekliyorum. 3 maçtır galibiyet alamayan Athletic Bilbao’yu iç sahada mağlup ederler. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.38

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, farklı kazandı. Camp Nou’da konuk ettikleri Athletic Bilbao’yu 4 golle geçmeyi başardılar.