LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Espanyol Elche Bahis Tahmini 23.10.2022

İspanya La Liga’da son sırada yer alan Elche deplasmanda, Espanyol’un konuğu olacak. Mücadeleyi saat 15.00’de S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz. 

Espanyol ile Elche zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Espanyol galibiyetinin 1.72, beraberlik tercihinin 3.95, Elche galibiyetinin ise 4.90 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Espanyol Alt Sıralarda

Espanyol, geçtiğimiz hafta içi Osasuna deplasmanına konuk oldu ve sahadan puansız ayrıldı. El Sadar’da konuk oldukları rakibine 1-0 kaybettiler. La Liga’da 10 hafta geride kaldı ve Espanyol’un sadece 2 kez kazanabildiğini belirtelim. Diego Martinez’in öğrencileri, bu sezon Athletic Bilbao ve Valladolid karşısında 3 puan sevinci yaşamıştı. Bu hafta ise iç sahada Elche’yi konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Espanyol’da Adria Pedrosa ve Ruben Sanchez’in sakatlıkları devam ediyor.

Elche’nin Galibiyeti Yok

Elche’de kötü gidişat devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içi lider Real Madrid’i konuk eden Elche, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Rakibine 3-0 kaybeden Elche, La Liga’da henüz galibiyet ile tanışamadı. Geride kalan 10 haftada sadece 3 beraberlik alabildiler ve ligin dibine demir atmış durumdalar. La Liga’da bu sezon galibiyeti bulunmayan tek takım konumunda olan Jorge Almiron’un ekibi, bu hafta Espanyol deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Elche’de Fidel ve Federico Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor.

Espanyol – Elche Maç Bilgileri

Espanyol – Elche Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 15.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Adria Pedrosa ve Ruben Sanchez’in sakatlıkları devam ediyor. Elche’de Fidel ve Federico Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrere, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Javier Pastore, Guido Carrillo, Lucas Perez

İddaa Tahmini

Elche, La Liga’da yokları oyuyor. Hafta içi lider Real Madrid’e 3-0 kaybettiler. La Liga’da geride kalan 10 haftada henüz galibiyet almayı başaramadılar. 3 puana sahip olan Elche, ligin son sırasında. Espanyol ise bu sezon 2 galibiyet alabildi ve 9 puan topladı. Düşme hattının 1 puan üzerindeler. Kazanmaya ihtiyaçları var. Son Sıradaki Elche’yi mağlup ederler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Espanyol, favori olduğu maçta 2 puan bıraktı. Son sıradaki Elche ile 2-2 berabere kaldılar.