TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Alanyaspor İddaa Tahmini 23.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de üst sıra takibini sürdürmek isteyen Galatasaray iç sahada, Alanyapsor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Galatasaray ile Alanyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Galatasaray galibiyetinin 1.58, beraberlik tercihinin 4.51, Alanyaspor galibiyetinin ise 5.99 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Galatasaray Galibiyet Peşinde

Galatasaray, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Kayserispor deplasmanında vasatı aşamadı. İyi bir 11 ile sahaya çıktılar ama gösterdikleri performans ile sınıfta kaldılar diyebiliriz. Mata ve Icardı maça ilk 11’de başladı ama Galatasaray, hücumda pozisyon bulmakta zorlandı. Kayserispor’a 2-1 kaybeden Galatasaray’da moraller bozuk. Süper Lig’de son 2 maçta 5 puan kaybeden Sarı Kırmızılılar, bu hafta Alanyaspor karşısında 3 puan arayacak. Maç öncesinde Galatasaray’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Alanyaspor Derbide Gülen Taraf

Alanyaspor, geçtiğimiz hafta Akdeniz derbisinde Antalyaspor ile karşı karşıya geldi ve sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Süper Lig’de 3 maç aradan sonra kazanarak moral bulan Francisco Farioli’nin öğrencileri, puanını 12’ye yükseltti. Bu sezon deplasmanda etkisiz sonuçlar alan Alanyaspor’un Süper Lig’de oynadığı son 3 deplasman maçını da gol atamadan kaybettiğini belirtelim. Bu hafta Galatasaray’a konuk olacak Alanyaspor’da Ivan Cavaleiro’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Galatasaray – Alanyaspor Maç Bilgileri

Galatasaray – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Ivan Cavaleiro’nun sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Galatasaray'ın 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Patrick van Aanholt, Abdülkerim Bardakçı, Victor Nelsson, Sacho Boey, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Yunus Akgün, Bafetimbi Gomis

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Fatih Aksoy, Miha Mevlija, Jure Balkovec, Christian Borja, Joao Novais, Efkan Bekiroğlu, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Zinadine Ferhat, Wilson Eduardo

İddaa Tahmini

Galatasaray, maçın net favorisi. Süper Lig’de oynadıkları son 2 maçta da galibiyet alamadılar. Alanyaspor ise geçen hafta Antalyaspor’u iç sahada 3-2 ile geçerek moral buldu. Galatasaray’ın galibiyete ihtiyacı var. Hafta içi Türkiye Kupası’nda Kastamonuspor karşısında farklı kazanarak moral depoladılar. Alanyaspor karşısında da kazanırlar ve 2 maç aradan sonra galip gelirler.

İddaa Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 1 ve 1.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Müthiş bir maç oldu. 4 golün atıldığı karşılaşmada kazanan çıkmadı. Galatasaray, 2-0 öne geçtiği maçtan 1 puan ile ayrılmak zorunda kaldı.