Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leeds United Fulham Bahis Tahmini 23.10.2022

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Fulham deplasmanda, Leeds United’ı konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 16.00’da Beın Sports MAX 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Leeds United ile Fulham zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Leeds United galibiyetinin 2.12, beraberlik tercihinin 3.65, Fulham galibiyetinin ise 3.55 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Leeds United Galibiyete Hasret

Leeds United, Premier Lig’de haftalardır galibiyete hasret. Geçtiğimiz hafta içi King Power’da Leicester City’e konuk olan Leeds United, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Jesse Marsch’ın ekibinde galibiyet hasreti 7 maça çıktı. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından alt sıralara kadar gerileyen Leeds United, 16. sırada bulunuyor. Düşme hattındaki Wolverhampton ile eşit puana sahip olduklarını da belirtelim. Maç öncesinde Leeds United’da Adam Forshaw ve Leo Fuhr Hjelde’ın sakatlıkları devam ediyor.

Fulham İç Sahada Kazandı

Fulham Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi önemli bir galibiyet aldı. Craven Cottage’de konuk ettikleri Aston Villa’yı 3 golle geçmeyi başardılar. Premier Lig’de 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Marco Silva’nın öğrencileri, bu sezon 4. galibiyetini elde etti. Sezon başından bu yana attığı gollerle dikkat çeken Aleksandar Mitrovic, Fulham’ın hücum hattındaki en etkili oyuncusu. Bu hafta Leeds United’a konuk olacak Fulham’da Manor Solomon ve Layvin Kurzawa’nın sakatlıkları devam ediyor.

Leeds United – Fulham Maç Bilgileri

Leeds United – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Elland Road Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leeds United’da Adam Forshaw ve Leo Fuhr Hjelde’ın sakatlıkları devam ediyor. Fulham’da Manor Solomon ve Layvin Kurzawa’nın sakatlıkları devam ediyor.

Leeds United'ın 11’i Belli mi?

Leeds United’ın muhtemel kadrosu: Illan Meslier, Robin Koch, Pscal Struijk, Diego Llorente, Junior Firpo, Mateusz Klich, Robin Koch, Brenden Aaronson, Jack Harrison, Patrick Bamford, Rodrigo

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Marek Rodak, Kenny Tete, Tosin Adarabioyo, Tim Ream, Antonee Robinson, Harrison Reed, Tom Cairney, Boby Reid, Andreas Pereira, Neeskens Kebano, Aleksandar Mitrovic

İddaa Tahmini

Leeds United’da galibiyet hasreti devam ediyor. Hafta içi Leicester City deplasmanında da kaybettiler ve kazanamama serileri 7 maça çıktı. Fulham ise geçen hafta Aston Villa’yı 3-0 mağlup etmeyi başardı ve kötü gidişatı sona erdirdi. Elland Road’da taraf bahsine yönelmek riskli. Savunmada sıkıntı yaşayan iki takımın maçında karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fulham, Elland Road’dan 3 puan ile döndü. Leeds United’ı 3-2 mağlup ettiler ve Premier Lig’de üst üste 2. galibiyetini aldılar.