LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Atletico Madrid İddaa Tahmini 23.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Atletico Madrid deplasmanda, Real Betis’in konuğu olacak. Zorlu mücadele saat 17.15’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Real Betis Atletico Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Real Betis kazanır 3.20, beraberlik 3.40, Atletico Madrid kazanır ise 2.32 olarak açıklanmış.

Real Betis’de Puan Kayıpları

Real Betis, La Liga’da son haftalarda puan kayıpları yaşamaya başladı. Geçtiğimiz hafta içi düşme hattında yre alan Cadiz’e konuk oldular ve sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldılar. La Liga’da oynadığı son 4 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, topladığı 20 puan ile 5. sırada yer alıyor. Bu sezon Benito Villamarin’de oynadıkları 5 maçtan da galibiyet ile ayrılan Real Betis, La Liga’da iç sahanın en etkili takımı diyebiliriz. Bu hafta Atletico Madrid’i konuk edecek Real Betis’de Nabil Fekir ve Juanmi sakat. Sergio Canales ise kart cezalısı.

Atletico Madrid 2 Puan Bıraktı

Atletico Madrid, geçtiğimiz hafta içi Wanda Metropolitano’da konuk ettiği Rayo Vallecano ile 1-1 berabere kaldı. Morata’nın golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. 90+2’de yediği golle 2 puan bırakan Atletico Madrid, La Liga’da 20 puan ile 4. sırada yer alıyor. Bugün karşılaşacakları Real Betis ile eşit puana sahipler. La Liga’da oynadığı son 4 maçta 10 puan toplayan Diego Simeone’nin ekibi, bu hafta Real Betis karşısında da 3 puan arayacak. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Felipe, Marcos Llorente ve Sergio Reguilon’un sakatlığı devam ediyor.

Real Betis – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Real Betis – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15’de S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de Nabil Fekir ve Juanmi sakat. Sergio Canales ise kart cezalısı. Atletico Madrid’de Felipe, Marcos Llorente ve Sergio Reguilon’un sakatlığı devam ediyor.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Joaquin, Luiz Henrique, Sergio Canales, Borja Iglesias

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Real Betis, üst üste 3 maçtır kazanamıyor. Atletico Madrid ise geçen hafta Rayo Vallecano karşısında 2 puan bıraktı. İki takımında galibiyete ihtiyacı var. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir 90 dakika beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis, Benito Villamarin’de bu sezon ilk mağlubiyetini yaşadı. Atletico Madrid’e 2-1 mağlup oldular.