Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Newcastle United İddaa Tahmini 23.10.2022

İngiltere Premier Lig’de Pazar gününün kapanış maçı. Tottenham evinde, Newcastle United karşısında 3 puan arayacak. Zorlu mücadele saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Tottenham ile Newcastle United zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Tottenham galibiyetinin 2.12, beraberlik tercihinin 3.60, Newcastle United galibiyetinin ise 3.60 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Tottenham 3 Puan Peşinde

Tottenham, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi mağlubiyet yaşadı. Old Trafford’da konuk ettikleri Manchester United’a 2-0 kaybettiler. Maçın genelinde oyuna hakim olan taraf Manchester United idi. Kane ile 1-2 pozisyon bulsalar da değerlendiremediler. Öte yandan kaleci Hugo Lloris, önemli kurtarışlara imza attı ve Tottenham’ı olası bir farklı mağlubiyetten de kurtardı diyebiliriz. Premier Lig’de lider Arsenal’ın 4 puan gerisinde kalan Antonio Conte’nin öğrencileri, bu hafta Newcastle United’ı konuk edecek. Maç öncesinde Tottenham’da Dejan Kulusevski ve Richarlison’un sakatlığı devam ediyor.

Newcastle United 6 Maçtır Kaybetmiyor

Newcastle United, Premier Lig’de haftalardır mağlubiyet yüzü görmüyor. Geçtiğimiz hafta sonu St. James Park’da Everton’ı konuk eden Eddie Howe’un öğrencileri, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Newcastle United’a galibiyeti getiren gol ise Miguel Almiron’dan geldi. İyi bir perofrmans sergileyen ve haklı bir galibiyet alan Newcastle United’ın bu sezon Premier Lig’de sadece 1 mağlubiyeti var. Tam 6 maçtır da kaybetmiyorlar. Bu hafta Tottenham’a konuk olacak Newcastle United’da Emil Krafth, Alexander Isak ve Allan Saint-Maximin’in sakatlıkları bulunuyor.

Tottenham – Newcastle United Maç Bilgileri

Tottenham – Newcastle UnitedMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Dejan Kulusevski ve Richarlison’un sakatlığı devam ediyor. Newcastle United’da Emil Krafth, Alexander Isak ve Allan Saint-Maximin’in sakatlıkları bulunuyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ben Davies, Eric Dier, Cristian Romero, Pierre Emile Höjbjerg, Rodrigo Bentancur, Matt Doherty, Yves Bissouma, Ryan Sessegnon, Heung Min Son, Harry Kane

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Karl Dawrow, Ciaran Clark, Jamaal Lascelles, Sven Botman, Paul Dummett, Jose Willock, Miguel Almiron, Bruno Guimaraes, Sean Longstaff, Callum Wilson, Joelinton

İddaa Tahmini

Newcastle United, Premier Lig’de haftalardır mağlubiyet yaşamıyor. Geçtiğimiz hafta içi Everton’ı 1-0 mağlup ederek üst sıra takibini sürdürdüler. Tottenham ise hafta içi Manchester United’a 2-0 mağlup oldu. Premier Lig’de lider Arsenal’ın 4 puan gerisinde kaldılar. Tottenham’ın işi kolay değil ama maçın favorisiler. Londra’da konuk edecekleri Newcastle United’ı mağlup ederek zirve takibini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.85

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.12

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Newcastle United, sürpriz bir 3 puan aldı. Tottenham deplasmanında 2-1 kazandılar ve üst sıra takibini devam ettirdiler.