LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Villareal Almeria İddaa Tahmini 23.10.2022

İspanya La Liga’da çıkış arayan Villarreal iç sahada, Almeria’yı konuk edecek. Mücadele saat 19.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Villareal ve Almeria arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Villareal kazanır 1.39, beraberlik 4.85, Almeria kazanır ise 8.40 olarak açıklanmış.  

Villarreal İstikrarsız

Villarreal, La Liga’da istikrarsız sonuçlar alıyor. Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü La Ceramica’da Osasuna’yı konuk eden Villarreal, rakibini 2-0 mağlup ederek moral bulmuştu. Geçtiğimiz Perşembe günü ise Camp Nou’da konuk oldukları Barcelona’ya 3-0 kaybettiler. La Liga’da oynadığı son 5 maçta sadece 1 kez kazanabilen Unai Emery’nin öğrencileri, zirve yarışının da uzağında kalmaya başladı. Bu hafta ise La Ceramica’da Almeria’yı konuk edecekler. Maçın favorisi olan Villarreal’de Juan Foyth ve Gerard Moreno’nun sakatlıkları devam ediyor.

Almeria Evinde Kazandı

Almeria, La Liga’da geçtiğimiz hafta içi Girona’yı konuk etti ve sahadan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı. İkinci yarıda 3-0’dan durum 3-2’ye geldi ama yine kazanarak 3 puanı kaptılar. La Liga’da son 3 maçta 2. galibiyetini alan Rubi’nin ekibi, düşme hattı ile aradaki puan farkını da açmaya başladı. Bu hafta La Ceramic’da Villarreal’e konuk olacaklar. Almeria’nın bu sezon La Liga’da oynadığı 5 deplasman maçında da galibiyet alamadığını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Almeria’da Carlos Rojas ve Alex Centelles’in sakatlıkları bulunuyor.

Villarreal – Almeria Maç Bilgileri

Villarreal – Almeria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından saat 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Juan Foyth ve Gerard Moreno’nun sakatlıkları devam ediyor. Almeria’da Carlos Rojas ve Alex Centelles’in sakatlıkları bulunuyor.

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Kiko Femenia, Raul Albiol, Pau Torres, Alfonso Pedraza, Dani Parejo, Etienne Capoue, Giovani Lo Celso, Samuel Chukwueze, Yeremy Pino, Nicolas Jackson

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Rodrigo Ely, Srdan Babic, Chumi, Alejandro Pozo, Samuel Costa, Cesar de la Hoz, Francisco Portillo, Largie Ramazani, Lucas Robertone, Dyego Sousa

İddaa Tahmini

Almeria, hafta içi Girona’yı 3-2 mağlup etmeyi başardı. La Liga’da bu sezon 3. galibiyetini aldılar. Villarreal ise hafta içi Barcelona deplsamanında puan alamadı. Rakibine 3-0 kaybettiler. Son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Villarreal, La Liga’da 9. sıraya kadar geriledi. Bu hafta La Ceramica’da konuk edecekleri Almeria karşısında kazanmalarını bekliyorum. Deplasmanda oynadığı son 3 maçı da kaybeden Almeria’yı mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.22

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.39

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan ile ayrıldı. Almeria’yı 90+5’de buldukları golle 2-1 mağlup ettiler ve moral buldular.