UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Benfica Juventus İddaa Tahmini 25.10.2022

Avrupa’nın kulüpler bazında en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi‘nde, Benfica ile Juventus karşı karşıya geliyor. H Grubu 4. hafta mücadelesi, 25 Ekim Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

intobet, Benfica galibiyetine 2.02, beraberliğe 3.68, Juventus galibiyetine ise 3.77 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.09 oran kazandırıyor.

Benfica Doludizgin

Portekiz Premier Ligi’nde 10, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 8 maçtır Benfica’yı mağlup edebilen olmadı. Devler sahnesinde 3. Ön Eleme Turu’ndan itibaren namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Roger Schmidt’in öğrencileri, 6 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. H Grubu’nda liderlik koltuğunu PSG ile birlikte paylaşan Portekiz temsilcisi, Juventus ve Maccabi Haifa galibiyetlerinin ardından, PSG ile hem iç saha hem de deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Zirvenin ortağı, Portekiz Premier Ligi’nde ise 10 maçtan 9 galibiyet, 1 beraberlik çıkardı. Sadece Guimaraes deplasmanında skor üretmeyi başaramayan Benfica, geri kalan tüm maçlarda skor üretmeyi başardı.

Juventus Galibiyete Odaklandı

Juventus, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 şansını zora soktu. H Grubu’nda 4 maçtan 3 puan çıkarabilen Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, liderlik koltuğundan 5 puan uzaklıkta son 2 haftaya giriyor. İç sahada Benfica’ya 2-1 kaybeden konuk ekip, bu hafta namağlup rakibi karşısında kazanmak zorunda. İtalya Serie A Ligi’nde ise kötü gidişata 4-0’lık Empoli galibiyetiyle son veren JUVE, üst üste 2. galibiyetini aldı. 19 puanla 8. sırada yer alan konuk ekip, ligde de aradığı başarıyı bulamadı. Liderin 7 puan gerisinde kalan Juventus, Torino ve Empoli karşısında gol yemeden kazanmayı başardı. Benfica karşısına moralli çıkacak olan Allegri ve öğrencilerinin kazanmaktan başka şansı yok.

Benfica – Juventus Maç Bilgileri

Benfica – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Estadio da Luz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Benfica’da Morato’nun sakatlığı devam ediyor. Juventus cephesinde Angel Di Maria, Pogba, Parades, De Sciglio, Chiesa ve Bremer’in sakatlıkları devam ediyor.

Benfica'nın ilk 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Odisseas Vlachodimos, Alex Grimaldo, Jan Vertonghen, Nicolas Otamendi, Alexander Bah, Julian Weigl, Adel Taarabt, Goncalo Matias Ramos, Petar Musa, David Neres, Rafa Silva.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Mattia Perin, Juan Cuadrado, Daniele Rugani, Danilo, De Sciglio, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda zirve mücadelesi veren Benfica ile Son 16 umutlarını korumak için kazanmak zorunda olan Juventus karşı karşıya geliyor. İki takımında bu kritik haftada karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 4-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Benfica 4 golle kazanırken, Son 16 biletini cebine koydu. Juventus ise artık UEFA Avrupa Ligi için mücadele edecek. Kazananları tebrik ederiz.