UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Borussia Dortmund Manchester City İddaa Tahmini 25.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. Maçında Borussia Dortmund evinde, lider Manchester City karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Borussia Dortmund Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Borussia Dortmund kazanır 4.92, beraberlik 4.51, Manchester City kazanır ise 1.65 olarak açıklanmış.

Borussia Dortmund’dan Tek Yenilgi

Borussia Dortmund, grupta oynadığı 4 maçta sadece 1 mağlubiyet aldı. Grubun 2. maçında konuk oldukları Manchester City’e 2-1 kaybetmişlerdi. Grupta geride kalan 4 maçta 7 puan toplayan Edin Terzic’in öğrencileri, 2. sırada yer alıyor. Bu hafta Signal Iduna Park’da lider Manchester City’i konuk edecekler. Hafta sonu Bundesliga’da Stuttgart engelini 5-0 ile geçen ve ligde 3 maç aradan sonra galibiyet ile tanışan Borussia Dortmund, zorlu Manchester City maçı öncesinde moral buldu. Bu hafta Borussia Dortmund’da Mahmoud Dahoud, Jamie Bynoe-Gittens ve Mateu Morey sakat olan isimler.

Manchester City Lider Konumda

Manchester City, grubun en güçlü takımı. Kağıt üzerinde grubu lider olarak bitirmeleri bekleniyordu ve 4 maç sonunda da liderlik koltuğunda yer alıyorlar. 2 hafta önce Parken’da Kopenhag’a konuk olan Manchester City, sahadan golsüz beraberlik ile ayrılmıştı. Grupta oynadıkları 4 maçta 10 puan toplayan Pep Guardiola’nın ekibi, bu hafta Borussia Dortmund’a konuk olacak. Gruptaki ilk maçta Borussia Dortmund’u 2-1 ile geçmeyi başarmışlardı. Premier Lig’de ise hafta sonu Brighton’ı 3-1 ile geçen Manchester City’de moraller yerinde. Maç öncesinde Manchester City’de Ryad Mahrez kart cezalısı. Kyle Walker ve Kalvin Phillips ise sakat.

Borussia Dortmund – Manchester City Maç Bilgileri

Borussia Dortmund – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı olarak izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Signal Iduna Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Borussia Dortmund’da Mahmoud Dahoud, Jamie Bynoe-Gittens ve Mateu Morey sakat olan isimler. Manchester City’de Ryad Mahrez kart cezalısı. Kyle Walker ve Kalvin Phillips ise sakat

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Alexander Meyer, Thomas Meuiner, Mats Hummels, Nico Schlotterbeck, Marius Wolf, Raphael Guerreiro, Salih Özcan, Jude Bellingham, Youssoufa Moukoko, Marco Reus, Anthony Modeste

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Sergio Gomez, Ruben Dias, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Jack Grealish, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Manchester City, grupta oynadığı 4 maçta 10 puan topladı. 2 hafta önce Kopenhag deplasmanında 2 puan bırakmışlardı. Grupt henüz mağlubiyetleri yok ve gruptan çıkmayı garantilediler. Borussia Dortmund ise büyük bir aksilik olmaz ise gruptan çıkacak gibi duruyor. Kalan 2 maçta alacakları 2 puan yeterli olacak. Grubun ilk maçında Manchester City, Etihad’da rakibini 2-1 ile geçmişti. Manchester City’den yine galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.42

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele golsüz sona erdi. İki takımda gruptan çıkmayı garantiledi.