LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Celta Vigo Getafe Bahis Tahmini 24.10.2022

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Celta Vigo evinde, Getafe karşısında galibiyet arayacak. Zorlu karşılaşma saat 22.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Celta Vigo Getafe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde. Celta Vigo kazanır 1.75, beraberlik 3.55, Getafe kazanır ise 5.30 olarak açıklanmış.

Celta Vigo Deplasmanda Kaybetti

Celta Vigo, geçtiğimiz hafta içi La Liga’da farklı bir mağlubiyet yaşadı. Konuk oldukları Valladolid deplasmanında 4-1 mağlup oldular. Valladolid’e karşı puan almaları bekleniyordu ama ikinci yarıda basit hatalar yapan Eduardo Coudet’in öğrencileri, sahadan puansız ayrıldı. La Liga’da oynadığı son 3 maçta da mağlubiyet yaşayan Celta Vigo, 15. sıraya kadar geriledi. Bu hafta karşılaşacakları Valladolid’in 4 puan gerisindeler. Maç öncesinde Celta Vigo’da Augusto Solari’nin sakatlığı bulunuyor.

Getafe Alt Sıralarda

Getafe, La Liga’da son haftalarda galibiyet almakta zorlanıyor. Real Sociedad ve Osasuna karşısında üst üste 2 galibiyet aldıktan sonra düşüşe geçen Quique Flores’in ekibi, son 4 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Geçtiğimiz hafta içi Alfonso Perez’de konuk ettikleri Athletic Bilbao ile 2-2 berabere kaldılar. 2 kez geriye düştüğü maçta 1 puan almayı başaran Getafe, bu hafta Celta Vigo deplasmanında kötü gidişatı sonlandırmak istiyor. Maç öncesinde Getafe’de Carles Alena kart cezalısı.

Celta Vigo – Getafe Maç Bilgileri

Celta Vigo – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Celta Vigo’da Augusto Solari’nin sakatlığı bulunuyor. Getafe’de Carles Alena kart cezalısı.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Franco Cervi, Iago Aspas, Carles Perez

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

İddaa Tahmini

Celta Vigo, son haftalarda puan kayıpları yaşıyor. La Liga’da oynadıkları son 3 maçtan da galibiyet çıkartamadılar. Hafta içi Valladolid’e 4-1 kaybettiler. Getafe’de La Liga’da 4 maçtır galibiyet alamıyor. Bu sezon deplasmanda da etkisizler. Celta Vigo’nun Balaidos’da kazanmasını bekliyorum. Getafe’yi mağlup ederler ve haftayı 3 puan ile geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.56

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Celta Vigo’da galibiyet hasreti devam etti. Balaidos’da konuk ettikleri Getafe ile 1-1 berabere kaldılar.