TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Giresunspor Ankaragücü İddaa Tahmini 24.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürüyor. Ankaragücü deplasmanda, Giresunspor’un konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Giresunspor ile Ankaragücü takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Giresunspor galibiyetine 2.41, beraberlik tercihine 3.51, Ankaragücü galibiyetine ise 3.11 verildiğini görüyoruz.

Giresunspor 6 Maçtır Kazanamıyor

Giresunspor, Süper Lig’de haftalardır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta Sivasspor deplasmanına konuk olan Karadeniz ekibi, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta ise iç sahada Beşiktaş’a 1-0 kaybetmişlerdi. Süper Lig’de tam 6 maçtır kazanamayan bir Giresunspor var. Hakan Keleş’in öğrencileri, Süper Lig’de en son galibiyetini Ağustos ayında Galatasaray deplasmanında alabilmişti. Bu hafta ise iç sahada Ankaragücü’nü konuk edecekler. Maç öncesinde Giresunspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ankaragücü Evinde Kaybetti

Ankaragücü, geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Fenerbahçe’ye 3-0 kaybettiler. Süper Lig’de bu sezon 2 galibiyet alabilen Ankaragücü, düşme hattında bulunuyor. Cuma günü İstanbulspor’un mağlup olmasıyla birlikte Ankaragücü’nün düşme hattından uzaklaşma umutları arttı. Ömer Erdoğan’ın ekibi bugün kazanırsa, Süper Lig’de 14. sıraya yükselecek. Maç öncesinde Ankaragücü’nde önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Giresunspor – Ankaragücü Maç Bilgileri

Giresunspor – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak ve saat 20.00 başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çotanak Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Alexis Perez, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Borja Sainz, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Oğuz Ceylan, Pedro Rodrigues, Pedro Moreira, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Federico Macheda

İddaa Tahmini

Giresunspor, Süper Lig’de üst üste 6 maçtır galibiyet alamıyor. Bu sezon sadece 2 galibiyetleri var ve düşme hattına iyice yaklaştılar. Ankaragücü ise Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Geçen hafta Fenerbahçe’ye 3-0 kaybettiler. Giresunspor ise Sivasspor deplasmanında 3-0 mağlup oldu. Ligin en az gol atan takımlarından biri olan Giresunspor, hücumda sorun yaşıyor. Ligin formsuz iki takımının maçında 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.67

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Giresunspor, 1 puanı son dakikalarda kurtardı. İç sahada konuk ettikleri Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldılar.