İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 24.10.2022

24 Ekim Pazartesi günü için İtalya Serie A Ligi mücadelelerini kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Cremonese – Sampdoria: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.72 (intobet) ; S Sport Plus ekranlarından 24 Ekim Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Cremonese ile Sampdoria karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan Cremonese, ilk 10 haftanın en zayıf halkaları arasında yer aldı. Massimiliano Alvini yönetiminde 10 haftadan 4 beraberlik, 6 mağlubiyete imza atan Cremonese, Sampdoria ile birlikte en alt sırayı paylaşıyor. Geçtiğimiz hafta Spezia deplasmanına konuk olan ev sahibi, henüz 2. dakikada 1-0 öne geçmesine rağmen skoru korumayı başaramazken, 2-1 geriye düştüğü mücadeleden 2-2’lik beraberlikle döndü. İlk 10 haftanın tamamında puan kayıplarına çare bulamayan ev sahibinde, Alvini’nin tahtı sallanırken, Cremonese sahasında en yakın rakiplerinden Sampdoria’yı konuk edecek. Sampdoria yeni teknik adamıyla ilk sınavından eli boş döndü. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 9 haftadan 6 mağlubiyet, 3 beraberlikle 3 puan toplamayı başarabilen ve en alt sıraya demir atan konuk ekip, kötü gidişata çare olarak göreve Dejan Stankovic’i getirdi. Teknik adam değişikliğinin ardından ilk sınavını iç sahada Roma’ya karşı veren Sampdoria, maç boyunca rakip kalede etkili olmakta zorlanırken, 1-0’lık yenilgiyle kötü gidişatını sürdürdü. Sampdoria cephesinde işler yolunda gitmiyor. 10 maç sonunda kalesinde 18 gole engel olamayan konuk ekip, rakip fileleri ise sadece 5 kez havalandırabildi. İtalya Serie A Ligi’nde dibe vuran Cremonese ile Smapdoria karşı karşıya gelecek. İki formsuz takımında bu hafta savunmadaki hatalarına devam edeceğini ve 90 dakika sonunda karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Sassuolo – Hellas Verona: MS 1, 1.74 (iddaa) – 2.02 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nin 11. hafta fikstüründe, Sassuolo ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. 24 Ekim Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 10. haftasında Atalanta deplasmanına konuk olan Sassuolo, ligin namağlup takımı karşısında Kiriakopoulos’un golüyle 1-0 öne geçmeyi başarmasına rağmen, skoru koruyamadı ve karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Zorlu İnter ve Atalanta maçlarından puan çıkarmayı başaramayan ev sahibi, 2 haftalık galibiyet serisinin ardından son 2 haftadan puan çıkaramadı. 10 haftadan 3 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyetle 12 puan toplamayı başaran Sassuolo, ligin orta sırasına demir attı. 10. sırada yer alan Alessio Dionisi ve öğrencileri, Hellas Verona karşısında kazanarak, üst sıra takibini sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 10 haftadan 1 galibiyet, 2 beraberlik, 7 mağlubiyetle 5 puan toplamayı başaran Hellas Verona, küme düşme hattının içerisinde yer aldı. Konuk ekip üst üste alınan 4 mağlubiyetin ardından göreve Salvatore Bocchetti’yi getirirken, yeni hocasıyla ilk maçında mağlup oldu. Sahasında Milan’ı konuk eden Hellas Verona, ilk yarısı 1-1’lik beraberlikle geçilen mücadelede, skoru bitime 9 dakika koruyamadı ve sahadan eli boş ayrıldı. Son 5 haftanın tamamında mağlup olan ve teknik adam değişikliğiyle toparlanamayan Hellas Verona, bu hafta Sassuolo deplasmanına konuk olacak. Konuk ekip yeni hocasıyla düşme potasından kurtulmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadır mağlup olmasına rağmen, güçlü rakipleri karşısında iyi performanslar sergileyen Sassuolo, son 5 haftadan puan çıkaramayan Hellas Verona karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 2.69

intobet Bahis Oranı: 3.47