UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Real Madrid İddaa Tahmini 25.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 5. Maçında lider Real Madrid deplasmanda, Leipzig’in konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan ekranlara geleceğini belirtelim.

Leipzig ile Real Madrid takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Leipzig galibiyetine 2.90, beraberlik tercihine 3.54, Real Madrid galibiyetine ise 2.48 verildiğini görüyoruz.

Leipzig Umutlu

Leipzig, grupta 2. sırada yer alıyor. 4 maç sonunda 6 puan topladılar ve lider Real Madrid’in 4 puan gerisindeler. Bu hafta ise Red Bull Arena’da Real Madrid karşısında puan arayacaklar. 2 hafta önce İskoçya’da Celtic deplasmanında 2-0 kazanarak moral bulan Leipzig, gruptan çıkma umutlarını sürdürdü. Bundesliga’da ise son haftalarda iyi sonuçlar alıyorlar ama savunmada güven vermediklerini belirtelim. Geçtiğimiz hafta sonu Augsburg deplasmanına konuk olan Leipzig, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrılmıştı. Maç öncesinde Leipzig’de Lukas Klostermann, Peter Gulacsi, Daniel Olmo ve Konrad Laimer’in sakatlığı bulunuyor.

Real Madrid Lider Konumda

Real Madrid, 2 kulvarda da yoluna doludizgin devam ediyor. Şampiyonlar Ligi’nde grupta oynadıkları 4 maçta 10 puan toplayan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, liderliğini sürdürüyor. 2 hafta önce Shakhtar Donetsk deplasmanında 1-1 berabere kalan Real Madrid, grupta ilk kez puan kaybı yaşamıştı. Bu hafta ise Leipzig’e konuk olacaklar. Leipzig karşısında kazanmaları halinde grubu lider bitirmeyi garantileyecekler. La Liga’da ise hafta sonu Sevilla’yı 3-1 ile geçen Real Madrid’de moraller yerinde. Maç öncesinde Real Madrid’de Dani Ceballos’un sakatlığı devam ediyor.

Leipzig – Real Madrid Maç Bilgileri

Leipzig – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele Türkiye saati ile 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Redd Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig’de Lukas Klostermann, Peter Gulacsi, Daniel Olmo ve Konrad Laimer’in sakatlığı bulunuyor. Real Madrid’de Dani Ceballos’un sakatlığı devam ediyor.

Leipzig 'in ilk 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Josko Gvardiol, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Christopher Nkunku, Kevin Kampl, Emil Forsberg, David Raum, Timo Werner, Andre Silva

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Dani Carvajal, Eder Militao, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Federico Valverde, Toni Kroos, Luka Modric, Rodrygo, Vinicius Junior, Karim Benzema

İddaa Tahmini

Real Madrid, grupta oynadığı 4 maçta 10 puan topladı. Grupta lider konumdalar. İlk maçta karşılaştıkları Leipzig’i 2-0 mağlup etmişlerdi. Leipzig’in savunması hiç güven vermiyor. Real Madrid, Leipzig deplasmanında kazanır ve gruptan lider olarak çıkmayı garantiler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.11

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.48

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, grupta ilk mağlubiyetini yaşadı. Leipzig, lider Bayern Münih’i 3-2 mağlup etti ve gruptan çıkmayı başardı.