UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Maccabi Haifa İddaa Tahmini 25.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 4. hafta kapsamında, PSG ile Maccabi Haifa karşı karşıya gelecek. İddaa fikstüründe 25 Ekim Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de yer alan mücadelenin yayın ekranı EXXEN.

Bets10, PSG galibiyetine 1.12, beraberliğe 9.94, Maccabi Haifa galibiyetine ise 24.61 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.29, 2.5 Alt 3.72 oran kazandırıyor.

PSG Zirveyi Bırakmadı

PSG’yi iki kulvarda birden mağlup edebilen olmadı. Fransa Ligue 1’in namağlup lideri, 12 haftalık fikstürden 10 galibiyet, 2 beraberlikle 32 puan toplamayı başarırken, en yakın rakibiyle puan farkını 5’e çıkardı. Geçtiğimiz hafta Ajaccio deplasmanında Mbappe ve Messi’nin harika performansıyla 3-0’lık galibiyete uzanan ev sahibi, ligi domine etti. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda ise ilk 2 haftada Juventus ve Maccabi Haifa’yı mağlup etmeyi başaran Christophe Galtier’in öğrencileri, Benfica ile 2 maçta berabere kaldı. İki takımda liderlik koltuğunu paylaşırken, averajla avantajlı taraf PSG. deplasmanda 3-1 mağlup ettiği Maccabi Haifa’yı evinde konuk edecek olan ekip, kazanarak liderliğini sürdürmek istiyor.

Maccabi Haifa Sürpriz Peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nun 4. haftası sahasında Juventus’u konuk eden Maccabi Haifa, Omer Atzili’nin golleriyle 2-0’lık net bir galibiyete imza atarken, devler sahnesinde ilk galibiyetini aldı. İlk 3 haftanın en zayıf halkası olmaktan kurtulamayan konuk ekip, Benfica, Juventus ve PSG karşısında ilk maçlarını kaybetmişti. 3 maçta 8 gol yiyen Maccabi Haifa, rakip filelere ise sadece 2 gol gönderebilmişti. Juventus karşısında yeniden yarışa tutunan Barak Bahkar ve öğrencileri, İsrail Ligat ha’Al’da 2 haftadır galip gelmeyi başarırken, konuk ekipte moraller çok yüksek. Maccabi Haifa’nın bir kez daha galibiyete ihtiyacı var.

PSG – Maccabi Haifa Maç Bilgileri

PSG – Maccabi Haifa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG’de bu hafta Danilo Pereira ve Nuno Mendes’in sakatlıkları devam ediyor. Maccabi Haifa’da ise Suf Podgoreanu ve Mahmoud Jaber’in sakatlıkları bulunuyor.

PSG’nin 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Juan Bernat, Nordi Mukiele, Nuno Mendes, Marquinhos, Vitor Ferreira, Achraf Hakimi, Fabian Ruiz, Lionel Messi, Kylian Mbappe, Neymar.

Maccabi Haifa’nın ilk 11’i Belli mi?

Maccabi Haifa’nın muhtemel kadrosu: Josh Cohen, Sean Goldberg, Bogdan Planic, Neta Lavi, Pierre Cornud, Daniel Sundgren, Ali Mohamed, Omer Atzili, Nikita Rukavytsya, Mavis Tchibota, Dolev Haziza.

İddaa Tahmini

Yeni sezonda mağlubiyet yüzü görmeyen PSG, harika performansını devler sahnesinde korumak istiyor. Ev sahibinin Maccabi Haifa karşısında iyi bir savunma performansıyla, 90 dakika boyunca kalesinde gole geçit vermeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGYOK, Oran 1.47

Bets10 Oranı: KGYOK, Oran 1.66

Maç Sonucu: 7-2

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG haftaya damga vururken, Son 16 biletini cebine koydu. Ev sahibi 7 golle kazanırken, kalesinde sadece 2 gole izin verdi.