Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Bournemouth Bahis Tahmini 24.10.2022

İngiltere Premier Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren West Ham iç sahada, Bournemouth’u konuk edecek. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

West Ham ile Bournemotuh zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak West Ham galibiyetinin 1.58, beraberlik tercihinin 4.20, Bournemotuh galibiyetinin ise 6.40 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

West Ham Puansız Döndü

West Ham, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi Anfield’da Liverpool’a konuk oldu ve rakibinden puan alamadı. Darwin Nunez’in attığı golle maçı 1-0 kaybettiler. Liverpool karşısında ilk yarının son dakikasında Jarred Bowen ile bir de penaltı kaçıran West Ham, fırsatı iyi kullanamadı. Önemli pozisyonlar da buldular ama kaleci Alisson’u geçemediler. Premier Lig’de oynadığı son 2 maçta 5 puan kaybeden West Ham, bu hafta Londra’da konuk edeceği Bournemouth karşısında 3 puan arayacak. Maç öncesinde West Ham’da Lucas Paqueta, Nayef Aguerd ve Maxwel Cornet’in sakatlıkları bulunuyor.

Bournemouth Evinde Kaybetti

Bournemouth, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Vitality’de konuk ettikleri Southampton’a 1-0 mağlup oldular. Bu yenilgi ile Premier Lig’de 6 maçlık yenilmezlik serileri de sona ermiş oldu. Premier Lig’de son 5 maçta ise sadece 1 kez kazanabilen Gary O’Neil’ın öğrencileri, bu hafta West Ham deplasmanına konuk olacak. Premier Lig’de oynadıkları son 3 deplasman maçında da puan alan bir Bournemouth var ama bu kez West Ham karşısında işleri çok zor. Maç öncesinde Bournemouth’da Lloyd Kelly’nin sakatlğı devam ediyor.

West Ham – Bournemouth Maç Bilgileri

West Ham – Bournemouth Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Lucas Paqueta, Nayef Aguerd ve Maxwel Cornet’in sakatlıkları bulunuyor. Bournemouth’da Lloyd Kelly’nin sakatlğı devam ediyor.

West Ham'ın 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Kurt Zouma, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Lucas Paqueta, Pablo Fornals, Michail Antonio

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

İddaa Tahmini

Bournemouth, Premier Lig’de 6 maç aradan sonra mağlup oldu. Premier Lig’de bu sezon 4. Kez mağlubiyet yaşadılar. West Ham ise Anfield’da 1-0 kaybetti. Penaltı kaçırdıkları maçta puan alamadılar. Bournemouth karşısında bu hafta favoriler. David Moyes’un ekibinden 3 puan beklentim var. Bournemouth’u Londra’da mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

intobet Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham, baştan sona üstün oynadığı maçtan 3 puan ile ayrıldı. Bournemouth’u 2-0 mağlup ettiler.