UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Ajax Liverpool İddaa Tahmini 26.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. Maçında Ajax evinde, Liverpool karşısında sürpriz arayacak. Zorlu karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Ajax ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Ajax kazanır 3.91, beraberlik 4.05, Liverpool kazanır ise 1.89 olarak açıklanmış.

Ajax’dan Tek Galibiyet

Ajax’ın grupta sadece 1 galibiyeti bulunuyor. Grubun ilk maçında iç sahada konuk ettikleri Rangers’ı 4-0 mağlup etmişlerdi. Bu galibiyetin ardından grupta oynadıkları 3 maçtan da galibiyet çıkartamadılar. 2 hafta önce Napoli’yi konuk eden Alfred Schreuder’in öğrencileri, rakibine 6-1 mağlup oldu. Bugün karşılaşacakları Liverpool ile aralarında 6 puanlık fark var. Ajax bugün kazanamazsa, gruptan çıkma şansları sona erecek. Maç öncesinde Ajax’da Ahmetcan Kaplan’ın sakatlığı devam ediyor.

Liverpool Avantajlı Taraf

Liverpool, grupta 9 puan topladı ve 2. sırada yer alıyor. Lider Napoli’nin takibini sürdüren Jurgen Klopp’un ekibi, bu hafta Ajax deplasmanına konuk olacak. Grupta 4 maçta tek mağlubiyeti bulunan Liverpool, grubun ilk maçında Napoli’ye deplasmanda 4-1 kaybetmişti. 2 hafta önce ise Ibrox’da Rangers’ı 7-1 mağlup ederek dikkat çeken Liverpool, gruptan çıkma adına çok önemli bir avantaj yakaladı. Bu hata konuk olacakları Ajax karşısında Liverpool’da Diogo Jota, Arthur, Luis Diaz ve Joel Matip’in sakatlıkları devam ediyor.

Ajax – Liverpool Maç Bilgileri

Ajax – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Amsterdam Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ajax’da Ahmetcan Kaplan’ın sakatlığı devam ediyor. Liverpool’da Diogo Jota, Arthur, Luis Diaz ve Joel Matip’in sakatlıkları devam ediyor.

Ajax'ın ilk 11’i Belli mi?

Ajax’ın muhtemel kadrosu: Remko Pasveer, Jurrien Timber, Calvin Bassey, Edson Alvarez, Devyne Rensch, Daley Blind, Davy Klaassen, Dusan Tadic, Steven Berghuis, Steven Bergwijn, Brian Brobbey

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Joel Matip, Virgil Van Dijk, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Thiago, Darwin Nunez, Roberto Firmino, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Ajax’ın grupta tek galibiyeti var. Grubun ilk maçında Rangers’ı 4-0 mağlup etmişlerdi. Üst üste 3 maçtır kaybeden Ajax’ın gruptan çıkma şansı da zora girdi. Bugün Liverpool karşısında puan kaybederlerse, ilk 2 şansları sona erecek. Anfield’da oynanan ilk maçı Liverpool 2-1 kazanmıştı ama Liverpool, bu sezon özellikle deplasmanda sorun yaşıyor. Amsterdam Arena’da gollü bir maç bekliyorum. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.35

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, rahat bir galibiyet aldı. Salah ve Nunez’in önderliğinde Ajax’ı 3-0 mağlup ettiler ve gruptan çıkmayı garantilediler.