UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 26.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. Maçında Bayer Leverkusen deplasmanda, Atletico Madrid’e konuk olacak. Karşılaşmanın saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Atletico Madrid Bayer Leverkusen arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Atletico Madrid kazanır 1.89, beraberlik 3.73, Bayer Leverkusen kazanır ise 4.29 olarak açıklanmış.

Atletico Madrid’e Galibiyet Şart

Atletico Madrid, La Liga’da zirve takibini sürdürüyor ama Şampiyonlar Ligi’nde pek iyi sonuçlar alamıyorlar. Grupta 4 maç geride kaldı ve Atletico Madrid’in sadece 1 galibiyeti bulunuyor. Grupta tek galibiyetini ilk maçta Porto’yu 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi olmuşlardı. 4 puanı bulunan Diego Simeone’nin ekibi, grupta 3. sırada yer alıyor. 2 hafta önce Wanda Metropolitano’da Club Brugge’u konuk eden Atletico Madrid, rakibi ile golsüz berabere kalmıştı. Bu hafta Bayer Leverkusen’i konuk edecek Atletico Madrid’de Thomas Lemar ve Marcos Llorente’nin sakatlıkları devam ediyor.

Bayer Leverkusen Zayıf Halka

Bayer Leverkusen, grubun en zayıf halkası. 4 maç sonunda en az puanı toplayan takımlar ve grupta son sırada yer alıyorlar. 2 hafta önce Bay Arena’da Porto’yu konuk eden Xabi Alonso’nun ekibi, sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Grupta tek galibiyeti bulunan Alman ekibi, grubun 2. maçında Atletico Madrid’i 2-0 mağlup ederek ilk galibiyetini almıştı. Bu hafta ise Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e konuk olacaklar. Maç öncesinde Bayer Leverkusen’de Karim Bellarabi ve Sardar Azmoun’un sakatlıkları devam ediyor.

Atletico Madrid – Bayer Leverkusen Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Thomas Lemar ve Marcos Llorente’nin sakatlıkları devam ediyor. Bayer Leverkusen’de Karim Bellarabi ve Sardar Azmoun’un sakatlıkları devam ediyor.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Koke, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

Bayer Leverkusen'in ilk 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Robert Andrich, Kerem Demirbay, Daley Sinkgraven, Exequiel Palacios, Jeremie Frimpong, Moussa Diaby, Patrik Schick

İddaa Tahmini

Bayer Leverkusen, 3 puan ile grubun son sırasında yer alıyor. Grupta tek galibiyetini Atletico Madrid karşısında aldılar. Bu hafta ise Wanda Metropoltiano’da Bayer Leverkusen’e konuk olacaklar. Atletico Madrid ise 4 puana sahip ve rakibinin 1 puan üzerinde. Atletico Madrid, taraftar desteğini de arkasına alarak Bayer Leverkusen’i mağlup eder ve gruptan çıkma umutlarını devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.89

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid, 90+9’da penaltı kaçırdığı maçta Leverkusen ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonucun ardından Şampiyonlar Ligi’ne veda ettiler.