UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Club Brugge Porto İddaa Tahmini 26.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 5. Maçında, Club Brugge ile Porto karşı karşıya gelecek. Saat 19.45’de start alacak karşılaşma EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Club Brugge ile Porto zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Club Brugge galibiyetinin 3.40, beraberlik tercihinin 3.55, Porto galibiyetinin ise 2.20 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Club Brugge Dikkat Çekiyor

Club Brugge, Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon B Grubunda müthiş bir performans gösteriyor. Grupta oynadıkları 4 karşılaşmada 10 puan toplayan Belçika ekibi, bitime 2 maç kala gruptan çıkmayı garantilemiş oldu. Bugün Porto karşısında kazanırlarsa ya da berabere kalırlarsa, grubu lider bitirmeyi de garantileyecekler. Jan Breydel’de oynadıkları 2 karşılaşmayı da kazanan Carl Hoefkens’in ekibi, 4 maç sonunda ise kalesini gole kapatmayı da başardı. Bu hafta Porto’yu konuk edecek Club Brugge’de Cyle Larin’in sakatlığı devam ediyor.

Porto Kazanmak İstiyor

Porto, Şampiyonlar Ligi grubunda oynadığı 4 maçta 6 puan topladı. Lider Club Brugge’un ardından 2. sırada yer alıyorlar. 2 hafta önce Bay Arena’da Bayer Leverkusen’e konuk olan Sergio Conceiçao’nun öğrencileri, rakibini 3-0 ile geçmeyi başarmıştı. Gruptan çıkmaları adına bugün alacakları 1 puanın bile önemi son derece büyük. Geçen hafta ise Portekiz Liga NOS’da beklenmedik bir mağlubiyet yaşayan Porto, Dragao’da konuk ettiği Benfica’ya 1-0 kaybetmişti. Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta Club Brugge’e konuk olacak Porto’da savunmadan Pepe’nin sakatlığı devam ediyor.

Club Brugge – Porto Maç Bilgileri

Club Brugge – Porto Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.45de EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Jan Breydel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Club Brugge’de Cyle Larin’in sakatlığı devam ediyor. Porto’da savunmadan Pepe’nin sakatlığı devam ediyor.

Club Brugge'un ilk 11’i Belli mi?

Club Brugge’un muhtemel kadrosu: Simon Mignolet, Clinton Mata, Brandon Mechele, Abakar Syyla, Bjorn Meijer, Casper Nielsen, Dennis Odoi, Hans Vanaken Skov Olsen, Kamal Sowah, Ferran Jutgla

Porto'nun ilk 11’i Belli mi?

Porto’nun muhtemel kadrosu: Diogo Costa, Pepe, David Carmo, Wendell, Mateus Uribe, Otavio, Stephen Eustaquio, Eduardo, Galeno, Toni Martinez, Gabriel Veron

İddaa Tahmini

Taraf  bahsi açısından zor bir karşılaşma. Grupta ill 2 sırayı paylaşan takımlar karşı karşıya gelecek. Club Brugge, 10 pauana sahip ve gruptan çıkmayı garantiledi. Porto ise 6 puan ile 2. Sırada. Porto’nun kazanmaya daha fazla ihtiyacı var ama savunmada hiç güven vermiyorlar. Club Brugge, 4 maçta da kalesini gole kapadı ama bu kez Porto’dan reaksiyon bekliyorum. Jan Bredel’de gollü bir maç olur. İki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Porto, farka gitti. Lider Club Brugge’u deplasmanda 4-0 mağlup ettiler ve bitime 1 maç kala gruptan çıkmayı garantilediler.