İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 25.10.2022

25 Ekim Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde bizleri bekleyen 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Benfica – Juventus: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; Avrupa’nın kulüpler bazında en büyük futbol organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde, Benfica ile Juventus karşı karşıya geliyor. H Grubu 4. hafta mücadelesi, 25 Ekim Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Portekiz Premier Ligi’nde 10, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 8 maçtır Benfica’yı mağlup edebilen olmadı. Devler sahnesinde 3. Ön Eleme Turu’ndan itibaren namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Roger Schmidt’in öğrencileri, 6 galibiyet, 2 beraberliğe imza attı. H Grubu’nda liderlik koltuğunu PSG ile birlikte paylaşan Portekiz temsilcisi, Juventus ve Maccabi Haifa galibiyetlerinin ardından, PSG ile hem iç saha hem de deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Zirvenin ortağı, Portekiz Premier Ligi’nde ise 10 maçtan 9 galibiyet, 1 beraberlik çıkardı. Sadece Guimaraes deplasmanında skor üretmeyi başaramayan Benfica, geri kalan tüm maçlarda skor üretmeyi başardı. Juventus, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 şansını zora soktu. H Grubu’nda 4 maçtan 3 puan çıkarabilen Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, liderlik koltuğundan 5 puan uzaklıkta son 2 haftaya giriyor. İç sahada Benfica’ya 2-1 kaybeden konuk ekip, bu hafta namağlup rakibi karşısında kazanmak zorunda. İtalya Serie A Ligi’nde ise kötü gidişata 4-0’lık Empoli galibiyetiyle son veren JUVE, üst üste 2. galibiyetini aldı. 19 puanla 8. sırada yer alan konuk ekip, ligde de aradığı başarıyı bulamadı. Liderin 7 puan gerisinde kalan Juventus, Torino ve Empoli karşısında gol yemeden kazanmayı başardı. Benfica karşısına moralli çıkacak olan Allegri ve öğrencilerinin kazanmaktan başka şansı yok. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda zirve mücadelesi veren Benfica ile Son 16 umutlarını korumak için kazanmak zorunda olan Juventus karşı karşıya geliyor. İki takımında bu kritik haftada karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

Dinamo Zagreb – Milan: MS 2, 1.60 (iddaa) – 1.84 (Bets10) ; 25 Ekim Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 4. hafta mücadelesinde, Dinamo Zagreb ile Milan karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı EXXEN. Hırvatistan Ligi’nin namağlup lideri Dinamo Zagreb, 13 haftalık fikstürden 11 galibiyet, 2 beraberlikle 35 puan toplamayı başardı ve liderlik ipini göğüsledi. En yakın rakibinin 8 puan üzerinde yer alan Ante Cacic’in öğrencileri, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletine çevirdi. E Grubu’nda 4 maçtan 4 puan toplamayı başaran ev sahibi, liderin 3 puan gerisinde yer alıyor. İlk hafta Chelsea karşısında 1-0’lık galibiyete imza atan Dinamo Zagreb, sonraki 3 haftada Milan ve Salzburg’a kaybederken, Salzburg ile evinde 1-1 berabere kaldı. Milan’a deplasmanda 3-1 kaybeden Dinamo Zagreb’in bu hafta 3 puana ihtiyacı var. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Monza’yı 4-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran Milan, 4’te 4 yapmayı başardı ve liderlik takibini sürdürdü. Son şampiyon 11 haftadan 8 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle 26 puan toplamayı başarırken, liderin 3 puan gerisinde yer aldı. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ise ilk 4 haftadan 4 puan çıkarabilen Pioli’nin öğrencileri, devler sahnesinde Chelsea engeline takıldı. İlk 2 haftadan 4 puan toplamayı başaran Milan, Chelsea’ye hem iç sahada hem de deplasmanda kaybetti. Lider ile arasında 3 puan fark bulunan konuk ekip, bitime 2 hafta kala Zagreb deplasmanında kazanarak, Son 16 umutlarını korumak istiyor. Galibiyete ihtiyacı olan Milan, geçtiğimiz hafta 4 golle aldığı galibiyetin ardından, güven tazeledi. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda Chelsea engeline takılan ve Son 16 şansını zora sokan Milan, bu hafta Dinamo Zagreb karşısında kazanarak, son haftaya liderlik şansını sürdürerek girmeyi başaracaktır.

Celtic – Shakhtar Donetsk: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.67 (Bets10) ; Celtic sahasında Shakhtar Donetsk’i konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 5. hafta mücadelesi, 25 Ekim Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alırken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda ilk 4 haftanın en zayıf halkası Celtic oldu. Ange Postecoglou ve öğrencileri, 4 haftalık fikstürden 1 puan çıkarabildi ve bitime 2 hafta hem gruptan çıkma şansını hem de UEFA Avrupa Ligi şansını zora soktu. Sadece Shakhtar Donetsk deplasmanından 1 puan çıkarmayı başaran ev sahibi, Real Madrid ve Leipzig karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. İskoçya Premier Ligi’nde 4 haftadır kazanan, ilk 11 haftadan ise 10 galibiyet, 1 mağlubiyet alan Celtic, ligdeki etkisini devler sahnesine taşıyamadı. Bu hafta Shakhtar Donetsk karşısına çıkacak olan ev sahibi, grupta kader maçına çıkıyor. Ev sahibinin kazanmaktan başka şansı yok. Kaybetmesi halinde Celtic’in Avrupa defteri tamamen kapanacak. Ukrayna Premier Ligi’ne namağlup performansıyla damga vuran Shakhtar Donetsk, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda ise açılışı harika bir galibiyetle yaparken, Leipzig deplasmanında 4-1’lik galibiyetle döndü. Son 3 haftadan ise galibiyet çıkarmayı başaramayan konuk ekip, 2 mağlubiyet, 1 beraberliğe imza attı. Sadece Real Madrid deplasmanından mağlup dönen Igor Jovicevic’in öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nin son şampiyonu Real Madrid’e son hafta iç sahada geçit vermedi ve 1-1’lik berberlikle sahadan ayrıldı. Ukrayna Premier Ligi’nde 7 haftadan 6 galibiyet, 1 beraberlikle 19 puan toplamayı başaran Shakhtar Donetsk, bu hafta devler sahnesinde ya tamam ya devam maçlarından birine çıkacak. Kazanması halinde 3.’lüğü garantileyecek olan konuk ekip, aynı zamanda Son 16 umutlarını son maça taşıyacak. UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda final niteliğinde bir maça çıkacak olan Celtic ve Shakhtar Donetsk’in galibiyete ihtiyacı var. Zorlu mücadelede iki takımında karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.79

Bets10 Bahis Oranı: 5.37