UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Viktoria Plzen Bahis Tahmini 26.10.2022

İnter sahasında Viktoria Plzen‘i konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu‘nun 5. hafta mücadelesi, 26 Ekim Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak. Maçın yayın ekranı EXXEN.

intobet, İnter galibiyetine 1.14, beraberliğe 9.13, Viktoria Plzen galibiyetine ise 21.33 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.44, 2.5 Alt 2.90 oran kazandırıyor.

İnter Evinde Favori

İnter iki kulvarda birden yükselişe geçti. İtalya Serie A Ligi’nde 3’te 3 yapmayı başaran Simone Inzaghi’nin öğrencileri, Sassuolo, Salernitana ve Fiorentina karşısında kazanarak zirve yarışına dahil oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ise açılışı Bayern Münih galibiyetiyle yapan İnter, son 3 haftadan 7 puan toplamayı başardı. İlk galibiyetini Viktoria Plzen karşısında alan ev sahibi, son 2 hafta ise Barcelona’dan 4 puan topladı. Lider Bayern Münih’in ardından grubun en iyi performansını sergileyen İnter, bu hafta Viktoria Plzen’i bir kez daha mağlup etmesi halinde, Son 16 biletini cebin koymayı başarabilir. Puanı olmayan Plzen karşısında ev sahibi favori taraf.

Viktoria Plzen’in Mucizeye İhtiyacı Var

Viktoria Plzen cephesinde UEFA Şampiyonlar Ligi serüveni kabusa döndü. C Grubu’nda 4 haftayı puansız geride bırakan konuk ekip, en zayıf halka haline geldi. Barcelona ve İnter mağlubiyetleriyle açılışı yapan Viktoria Plzen, son 2 haftada ise Bayern Münih engeline takıldı. Gruptan çıkma şansını mucizelere bırakan Michal Bilek’in öğrencileri, son 2 haftadan galibiyet çıkarmak zorunda. Çek Cumhuriyeti Ligi’nde namağlup bir performans grafiğiyle ilk 12 haftayı geride bırakan Plzen, aynı etkiyi devler sahnesinde gösteremedi. Bu hafta İnter deplasmanına konuk olacak olan Çekya temsilcisi, ilk maçta rakibine iç saha avantajıyla 2-0 kaybetti.

İnter – Viktoria Plzen Maç Bilgileri

İnter – Viktoria Plzen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter’de bu hafta Marcelo Brozovic, Roberto Gagliardini ve Romelu Lukaku’nun sakatlıkları devam ediyor.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Kristjan Asllani, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

Viktoria Plzen’in 11’i Belli mi?

Viktoria Plzen’in muhtemel kadrosu: Jindrich Stanek, Ludek Pernica, Radim Reznik, Milan Havel, Filip Cihak, Jan Sykora, Vaclav Pilar, Jhon Mosquera, Pavel Bucha, Lukas Kalvach, Tomas Chory.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda son 2 haftaya girilirken Son 16 yarışında avantajlı konumda olan İnter, grubun en zayıf halkası Viktoria Plzen karşısında bir kez daha farklı skorla galibiyete uzanacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.25

intobet Oranı: H1, Oran 1.43

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter iç sahada rahat bir galibiyet aldı. Plzen karşısında 4 gol bulan ev sahibi, kalesinde gole geçit vermedi. Kazananları tebrik ederiz.