UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Rangers İddaa Tahmini 26.10.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu‘nun namağlup lideri Napoli, 26 Ekim Çarşamba akşamı sahasında Rangers‘ı konuk edecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak.

Rexbet, Napoli galibiyetine 1.25, beraberliğe 6.61, Rangers galibiyetine ise 12.24 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.04, KGYOK 1.79 oran kazandırıyor.

Napoli’den Tarihi Performans

Harika bir sezon geçiren Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda bitime 2 hafta kala Son16 biletini cebine koymayı başarırken, son 2 hafta liderlik için mücadele edecek. 4’te 4 yapmayı başaran Luciano Spalletti’nin öğrencileri, 17 golle kazanırken, kalesinde sadece 4 gole izin verdi. İtalya Serie A Ligi’nde ise ilk 11 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Napoli, 9 galibiyet, 2 beraberlikle liderlik koltuğunda oturuyor. Geçtiğimiz hafta Roma karşısında 1-0’lık galibiyete imza atan ev sahibi, üst üste 7. galibiyetini aldı. İki kulvarda birden tarihi bir sezon başlangıcına imza atan Napoli, hem savunma hem de hücum performansıyla tam not aldı. Bu hafta sahasında Rangers’ı konuk edecek olan Spalletti ve ekibi, İskoçya deplasmanında rakibini 3-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

Zayıf Halka Rangers

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda 4. maçlar sona erdiğinde, İskoçya temsilcisi Rangers en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. 4 maç sonunda puanı bulunmayan Giovanni van Bronckhorst ve öğrencileri, son sıraya demir atarken, lider ile puan farkı 12’ye çıktı. Son 2 hafta UEFA Avrupa Ligi için boy gösterecek olan Rangers, 3. sıradaki Ajax’ın 3 puan gerisinde kaldı. Bu hafta lider Napoli karşısına çıkacak olan konuk ekip, 4 maçta sadece 1 gol atmayı başarırken, kalesinde ise 16 gole engel olmayı başaramadı. Devler sahnesinde kabus gibi günler geçiren Rangers, İskoçya Premier Ligi’nde ise son 5 hafta namağlup bir performans ortaya koydu. 4 galibiyet, 1 beraberliğe imza atan Rangers, etkisini Şampiyonlar Ligi’ne taşıyamadı.

Napoli – Rangers Maç Bilgileri

Napoli – Rangers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli cephesinde Amir Rrahmani ve Andre Zambo Anguissa’nın sakatlıkları devam ediyor. Rangers takımında ise Tom Lawrence’nin sakatlığı devam ediyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Min-Jae Kim, Amir Rrahmani, Mario Rui, Andre Juan Jesus, Piotr Zielinski, Khvicha Kvaratskhelia, Stanislav Lobotka, Giovanni Simeone, Hirving Lozano.

Rangers'ın ilk 11’i Belli mi?

Rangers’ın muhtemel kadrosu: Jon McLaughlin, James Tavernier, Connor Goldson, Borna Barisic, John Lundstram, Steven Davis, Ryan Kent, Glen Kamara, James Sands, Malik Tillman, Antonio Colak.

İddaa Tahmini

İki kulvara birden namağlup performansıyla damga vuran Napoli, devler sahnesinde Son 16 biletini cebine koydu. Bu hafta kazanarak liderliği garantileme şansına sahip olan Spalletti ve öğrencileri, Rangers karşısında bir kez daha 90 dakika boyunca kalesini gole kapatmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: KGYOK, Oran 1.57

Rexbet Oranı: KGYOK, Oran 1.79

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli evinde gol yemeden 3 golle kazandı. İki kulvara birden namağlup performansıyla damga vuran Napoli, bu galibiyetle birlikte liderliği garanti altına aldı. Kazananları tebrik ederiz.